Ondersteuning via een mobiele app

Avinty apps

Voor de behandelaar en begeleider is het ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven aan de patiënt en cliënt. Daarom investeert Avinty in ondersteuning via apps.

Avinty Apps focust zich op ontwikkeling van apps, nieuwe concepten en innovaties waarmee zorgprofessionals nog meer worden ontzorgd.

Vanuit je agenda direct navigeren naar je afspraak of je rapportage inspreken waarbij deze als tekst in het dossier terecht komt. Met ondersteuning van apps en data wordt (ambulant) werken simpelweg eenvoudiger. En zijn handelingen sneller gedaan.

Zo stellen we de behandelaar en begeleider beter in staat te doen wat hij of zij het liefst doet: met aandacht zorg verlenen.

 

Apps in de Jeugdzorg en GGZ

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de CARE4 app en de USER app. Deze ondersteunen het ambulante werken van hulpverleners in de Jeugdzorg en de GGZ. Momenteel is Avinty Apps druk bezig met het uitbreiden van de functionaliteiten in deze apps. Voor enkele functionaliteiten draaien er op dit moment meerdere pilots.

Benieuwd hoe Avinty jouw organisatie kan helpen met ondersteuning in het ambulante werken? Neem dan contact op via het formulier hieronder. De app kan namelijk echt een groot verschil maken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?