Avinty Connect

Avinty connect

In de zorgsector is de vraag om eenvoudig data te delen tussen systemen al geruime tijd geleden ontstaan. In veel gevallen zorgt interoperabiliteit ervoor dat de zorgprofessional minder administratieve handelingen hoeft uit te voeren. Daarom is het noodzakelijk zorgsystemen aan elkaar te koppelen.

Deze koppelingen zijn vaak complex en vereisen specifieke expertise. Wij hebben hiervoor Avinty Connect ontwikkeld. Avinty Connect maakt het mogelijk om te koppelen tussen onze EPD’s /ECD’s (USER, CARE4 en REFLEX) en onze e-health oplossingen (Avinty Karify en Avinty Jouw Omgeving), maar zorgt er ook voor dat externe systemen kunnen koppelen met onze software. Op die manier proberen we de zorgprofessional stap voor stap te ontzorgen.

Hoe werkt Avinty Connect?

Het Avinty Connect platform zorgt ervoor dat data tussen verschillende zorgsystemen gedeeld wordt. We bieden voor onze software een grote stekkerdoos met data aan waarop ingeplugd kan worden met verschillende stekkers. We kunnen kant en klare koppelingen opleveren waarbij wij de stekker al in de stekkerdoos plaatsen of we leveren een koppelplatform op waarmee organisaties zelf bepalen hoe de stekkers de stekkerdoos in gaan. Iedere zorginstelling kan hiervoor andere wensen hebben.

De ideale situatie
We streven naar een situatie waarbij iedere zorginstelling kan koppelen met alle systemen in het zorglandschap. Avinty Connect is dan ook continue in ontwikkeling en breidt daarmee haar koppelingen en koppelsystematiek voortdurend uit. Dit gebeurt door een speciaal hiervoor opgericht team onder leiding van onze manager Research & Development, Gerben de Bock.

Vragen?
Op dit moment zijn er al veel koppelingen mogelijk en op deze pagina vind je een aantal voorbeelden. Ben je specifiek op zoek een bepaalde koppeling? Vraag je accountmanager om meer informatie als je al klant bent, of mail naar service@avinty.com als je nog geen klant bent. We laten je graag zien wat er nu allemaal al mogelijk is en waar we druk mee bezig zijn.

Een aantal voorbeelden

Koppeltaal

Koppeltaal

Via koppeltaal is het mogelijk om activiteiten, interventies of ROM vragenlijsten klaar te zetten in o.a. MindDistrict en Questionnaire manager, daarnaast is er een uitwisseling van gegevens om de administratieve last van het dubbel aanmaken van behandelaar en client te verlagen.

 

Vecozo

Vecozo schakelpunt

Vecozo zorgt voor veilige en efficiënte uitwisseling van adminstratieve gegevens in de zorg. Avinty connect zorgt ervoor dat de verschillende EPD’s en ECD’s koppelen met Vecozo zodat de afhandeling van facturaties moeiteloos en geautomatiseerd verloopt.

Avinty apps

Medewerker app

Vooral voor ambulante hulpverlening is het belangrijk om onderweg, via de app, direct inzage in de agenda en andere belangrijke informatie te hebben. De hulpverlener kan in de app registreren, afspraken plannen en rapporteren. Deze informatie wordt door Avinty Connect direct in het EPD of ECD getoond.

Enovation

Enovation

Met MyHealthconnect verbindt Enovation zorginformatiesystemen met alle PGO’s en eHealth-toepassingen. Door onze EPD’s en ECD’s te koppelen met Enovation zijn wij klaar voor gestandaardiseerde uitwisseling van Zorg Informatiebouwstenen (ZIB’s) in het MedMij stelsel.

HL7

HL7

Met onze HL7 integratie is het mogelijk om te koppelen op verschillende systemen in de zorg. Met de huidige integratie van HL7 v2 ondersteunen we de uitgaande berichten van het type ADT, PMU en SIU, inkomend ondersteunen we ook MDM, ORU en QRY. De doorontwikkeling naar HL7 FHIR staat op de roadmap.

Labuitslagen

Labuitslagen

Voor de behandeling van uw client/patiënt is het van belang om eventuele labuitslagen toegankelijk te hebben vanuit het dossier, met onze lab-koppeling is het mogelijk deze uitslagen in het dossier getoond te krijgen. Ook het aanvragen van een nieuw onderzoek is vanuit het dossier eenvoudig op te starten.

 

Samen maken we het verschil

Zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 280 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de zorg.

locaties

We hebben een kantoor in Oldenzaal, Veenendaal en twee in Utrecht.

behandelaren

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt.

Laat hieronder je gegevens achter

Of neem direct contact op met Gerben de Bock (Manager Research & Development):

E-mailadres: gerben.debock@avinty.com
Telefoonnummer: 088-3313310