Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

28 sep 2021 | Avinty

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan de Avinty groep toegevoegd. Hiermee zetten we een grote stap in de toenemende vraag van onze klanten naar mobiele applicaties. Dit nieuwe team heeft een jarenlange ervaring op het gebied van app ontwikkeling. Het ontwikkelen van mobiele applicaties wordt gecentraliseerd in de nieuwe werkmaatschappij Avinty Apps.

Door het toevoegen van mobiele oplossingen aan ons ecosysteem, brengen we gebruiksvriendelijke en tijdbesparende zorgsoftware binnen handbereik van de zorgprofessional en de cliënt of patiënt.

Onno Verstegen, CEO van Avinty: “Ons doel is om administratieve lasten in de zorg te verlagen door intuïtieve systemen te bieden die de zorgprofessional ondersteunen. Op deze manier optimaliseren we de hulp van de zorgprofessional aan de cliënt en patiënt. De systemen van Avinty bieden efficiency voor de instelling en zorgen voor meer regie bij de cliënt of patiënt. Door ons ecosysteem waarin we EPD, ECD, planning, eHealth en apps integreren, zorgen we ervoor dat deze oplossingen naadloos in elkaar overlopen en gegevens maar één keer hoeven te worden ingevoerd.

In de afgelopen periode heeft Avinty Apps met succes gewerkt aan een app die het ambulante werken van hulpverleners in de Jeugdzorg ondersteunt. Momenteel wordt de app voor behandelaren in de GGZ ontwikkeld. Avinty Apps focust zich op nieuwe concepten en innovaties waarmee we onze klanten nog meer kunnen ontzorgen.

Naast Avinty apps bestaat de groep inmiddels uit de werkmaatschappijen Avinty GGZ, Avinty Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg, Avinty Revalidatie, Avinty Karify en Jouw Omgeving.

Zorgvernieuwers net als jij

We ontwikkelen slimme software die de zorg optimaal ondersteunt.
Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd.

Gerelateerde berichten

eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.Karify was reeds...

Avinty op Dutch Health Week

Van 18 t/m 21 mei zijn wij aanwezig tijdens de eerste editie van de Dutch Health Week,...

Avinty en Jouw Omgeving slaan handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor...

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...

Avinty ontsluit ZIB’s succesvol uit EPD bij revalidatiecentra

 Het Versnellingsprogramma Informatie uitwisseling Patiënt Professional (VIPP) is...
Share This