eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

27 mei 2021 | Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.
Karify was reeds onderdeel van de Avinty groep maar bleef tot op heden onder de naam Karify opereren. De eHealth en portaal oplossingen blijven de naam Karify houden.

Het eHealth platform dat gevestigd is in Utrecht, biedt oplossingen aan zorginstellingen. Het verbindt inmiddels ruim 56.000 gebruikers met zorgprofessionals door het combineren van online communicatie en zelfhulpmodules met persoonlijke begeleiding. Het gebruik van eHealth in de gezondheidszorg voorziet de gebruiker in zijn hulpbehoefte en ondersteunt de professional bij zijn werk. Dit resulteert in een effectiever en efficiënter zorgproces en maakt de zorg bereikbaarder.

Avinty is de groep softwarebedrijven waar gevestigde namen als Impulse Info Systems, NederCare en VIR e-Care Solutions deel van uitmaken. Tegenwoordig zijn zij bekend als Avinty GGZ, Avinty Jeugdzorg, Avinty Gehandicaptenzorg en Avinty Revalidatie. Daarnaast maakt sinds kort Jouw Omgeving ook deel uit van de Avinty groep.

Joris Moolenaar (Directeur): “eHealth is een steeds belangrijker onderdeel binnen de gezondheidszorg. De Nederlandse overheid stimuleert de zorgsector om meer eHealth toe te passen om de betaalbaarheid en kwaliteit van zorg te verbeteren. Doordat we het eHealth platform naadloos integreren met Avinty’s softwareapplicaties, heeft de cliënt altijd en overal toegang tot zijn of haar behandeling en persoonlijke gegevens. De integratie van de software voorkomt dubbele registratie. Hiermee wordt het zorgproces verder verbeterd.”

Onno Verstegen (CEO Avinty): “Ons doel is om de gezondheidszorg te verbeteren door het verlagen van de registratielast en het ondersteunen van de zorgverlener. Wij vinden dat iedereen de beste zorg verdient en bieden als Avinty een gezamenlijk platform aan waarin we als specialisten intensief met elkaar samenwerken en kennis integreren in onze software. Onze eHealth software is zeer waardevol gebleken binnen de reeds aanwezige expertise in de groep. Het aanbieden van cliëntportalen en eHealth om je eigen zorg te organiseren en informatie te delen zijn tegenwoordig onmisbaar.”

Vanaf vandaag draagt de eHealth specialist de bedrijfsnaamnaam Avinty. De eHealth oplossingen houden de naam Karify. Het managementteam van het eHealth platform waaronder medeoprichter en directeur Joris Moolenaar, blijft in hun huidige rol betrokken.

Zorgvernieuwers net als jij

We ontwikkelen slimme software die de zorg optimaal ondersteunt.
Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This