Triade Vitree kiest voor CARE4 ECD

25 nov 2020 | CARE4 Gehandicaptenzorg

Triade Vitree heeft gekozen voor CARE4 van Avinty als haar nieuwe elektronische cliëntendossier (ECD).

Maarten Elgersma, projectmanager bij Triade Vitree: “We hebben de markt de afgelopen tijd goed onderzocht en een intensief selectietraject opgezet om te komen tot het juiste ECD voor onze organisatie. Triade en Vitree zijn begin 2018 gefuseerd en een goed passend ECD uitzoeken, dat de hele organisatie ondersteunt, is cruciaal maar ook behoorlijk uitdagend”. “Met het nieuwe ECD wil Triade Vitree meer regie bij cliënten, eHealth en blended care faciliteren. We zochten daarom een partij, die bovenop alle ontwikkelingen in het vakgebied zit en waarmee zij de komende jaren samen verder kunnen werken aan de ontwikkeling van het ECD van de toekomst.”

“CARE4 is nu al een goed ECD voor de zorgprofessionals en we zijn ervan overtuigd dat we met Avinty Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg de gewenste samenwerkingspartner hebben gevonden” aldus Maarten.

Gefaseerde implementatie
De implementatie zal in drie fases plaatsvinden. De ruim 1.800 medewerkers worden stap voor stap meegenomen in het nieuwe ECD. “We starten de implementatie dit jaar bij Pleegzorg, waarna halverwege volgend jaar de complete divisie jeugdzorg overgaat naar het nieuwe ECD. En tenslotte volgt eind volgend jaar de divisie volwassenen.”

Bjorn de Hoon, directeur van Avinty: “We zijn er trots op dat Triade Vitree voor CARE4 heeft gekozen. We zien dit als een bevestiging van de richting die we met Avinty en CARE4 zijn ingeslagen. Avinty biedt een ecosysteem met een drietal moderne, gebruiksvriendelijke ECD’s en EPD’s, die in co-creatie met onze klanten worden ontwikkeld. Binnen dit ecosysteem worden ook een eHealth-oplossing voor blended care en een innovatieve oplossing voor roosterplanning aangeboden.”

Triade Vitree biedt ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis (Triade) en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen (Vitree). Met ruim 6.000 cliënten per jaar, 1.800 medewerkers, 600 pleegouders en 500 vrijwilligers. Avinty, leverancier van een elektronisch cliënten dossier voor jeugdzorg en gehandicaptenzorg, is marktleider in de jeugdzorg en groeit hard in de gehandicaptenzorg.

Hét ECD voor de Gehandicaptenzorg

Als we zorgprofessionals en cliënten ondersteunen met fantastisch gereedschap, dan wordt de zorg beter.
Dát is onze overtuiging.

Gebruiksvriendelijk

Optimale ondersteuning

Open platform

Toekomstbestendig

Co-Creatie

Meer nieuws

Jarabee succesvol live met CARE4!

Na een periode van intensieve voorbereiding, inrichten, scholing, testen en conversie is Jarabee...

Jarabee kiest voor ECD CARE4 van Avinty!

We zijn blij dat we tot overeenstemming zijn gekomen met Jarabee over de aanschaf van CARE4....

CARE4 ECD voldoet aan veiligheidseisen voor toegankelijkheid

In de zorg is betrouwbaarheid en veiligheid van data van cruciaal belang voor het zorgproces. Wij...

Technische sessie Care4

Aanstaande donderdag hosten we via Teams een technische sessie waarin we de vernieuwde techniek...

Opleidingsaanbod Avinty Jeugdzorg najaar 2020

? Per september start een aantal modulaire opleidingen met het doel bestaande en nieuwe beheerders...
Share This