Jarabee succesvol live met CARE4!

4 okt 2021 | CARE4

Na een periode van intensieve voorbereiding, inrichten, scholing, testen en conversie is Jarabee woensdag 7 juli live gegaan met CARE4. Een mooie mijlpaal, voor Jarabee èn Avinty. De eerste geluiden na de livegang zijn positief en ook de migratie is goed verlopen. Vanaf 7 juli is Jarabee ook gestart met het cliëntportaal van Karify. De volgende stappen zetten zij de komende maanden onder andere door de implementatie van de medewerker-app, waarmee agendabeheer, tijdsregistratie en (gesproken) verslaglegging mogelijk worden.

Het was leuk en inspirerend om met een enthousiaste groep mensen samen te werken aan een optimale inrichting van CARE4. Wij zijn ervan overtuigd dat dat is gelukt en dat medewerkers van Jarabee het werken in CARE4 en met Karify al snel als eenvoudig en ondersteunend zullen ervaren. Vanaf de start zijn de medewerkers van Jarabee heel enthousiast en voortvarend aan de slag gegaan.

Na een intensief traject van zo’n 7 maanden zijn de hulpverleners en de medewerkers van (administratieve) ondersteuning vol enthousiasme en energie gaan werken met de ondersteuning van CARE4. Met de grote inzet van de verschillende projectleden zijn de processen (zowel inhoudelijk als administratief) vertaald naar CARE4 en werden hulpverleners klaargestoomd via trainingen en E-Learning. Dankzij een succesvolle conversie is de continuïteit van dossiervoering voor de hulpverleners geborgd en konden hulpverleners de zorg voor cliënten vrijwel moeiteloos voortzetten. Ook administratief gezien waren CARE4 en Jarabee klaar voor deze livegang, getuige de zeer succesvolle factuurrun, die na één maand productie draaien ‘van de band kwam rollen’.

Met de implementatie van CARE4 bij Jarabee heeft Jarabee verdere stappen gezet in het integraal werken, waarbij het systeem de interdisciplinaire aanpak van één cliënt, één plan nog beter gaat ondersteunen. Hierbij maken de verschillende expertises samen één integraal cliëntplan in de taal van de cliënt waar zowel de cliënt, het systeem als de hulpverleners achter staan. CARE4 ondersteunt en faciliteert hierbij de hulpverleners, maar zeker ook de administratie. Gezamenlijk dragen Jarabee en CARE4 hiermee bij aan de hoge kwaliteit van zorg in de regio Twente!

Jarabee is een jeugdzorgorganisatie in Twente die vele kinderen, jongeren en gezinnen ondersteunt bij hun problematiek, zodat ze er sterker uit komen. Dit doen ze samen met betrokken professionals, pleeggezinnen en ketenpartners. Het is hun dagelijkse missie om er aan bij te dragen dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Samen zoeken ze naar passende oplossingen waarmee zij cliënten en gezinnen versterken en zij de regie over hun eigen leven kunnen voeren.

Jeugdzorg & Gehandicaptenzorg

Het CARE4 ECD ondersteunt het volledige primaire proces van zorgaanbieders voor zowel registratieve als zorginhoudelijke taken. CARE4 wordt optimaal ingericht volgens jouw manier werken.

Gerelateerde berichten

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...

eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.Karify was reeds...

Avinty op Dutch Health Week

Van 18 t/m 21 mei zijn wij aanwezig tijdens de eerste editie van de Dutch Health Week,...

Avinty en Jouw Omgeving slaan handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor...

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...
Share This