Whitepaper: In 7 stappen succesvol een nieuw ECD implementeren

Succesvol implementeren

Met een helder en bewezen plan, begeleid door consultants die de zorgprocessen in de Gehandicaptenzorg goed kennen, kunnen we een groot deel van de zorgen die komen kijken bij een implementatie wegnemen.

Daarnaast werken we met een bewezen Best Practice omgeving en inrichting, zodat een organisatie niet compleet blanco hoeft te beginnen. Met onze ervaring van tientallen jaren mogen we zeggen dat we de Gehandicaptenzorg snappen en de juiste taal spreken.

Meer weten over onze implementatie aanpak? Download de whitepaper ‘In 7 stappen succesvol een nieuw ECD implementeren’.

Gehandicapt meisje dat speelt in speeltuin.

Wij zijn Avinty, ken je ons al?

Wij ontwikkelen en implementeren slimme zorginformatiesystemen. Dit doen we altijd in co-creatie met de zorgprofessional. Zo zijn we in staat om EPD’s, ECD’s en eHealth applicaties te ontwikkelen waarmee je prettig, efficiënt en makkelijk kunt werken. En die perfect aansluiten op de zorgprocessen van de zorgorganisatie. Samen met onze klanten verlichten we de administratieve lasten zodat de zorgprofessional weer tijd heeft voor waar het écht om gaat. Goede zorg verlenen. Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we zeggen dat we de Gehandicaptenzorg begrijpen en de juiste taal spreken. En daar zijn we trots op.

Ontdek hier wat CARE4 nog meer voor je kan doen

Uitnutting

Uitnutting

In CARE4 is snel en eenvoudig duidelijk of de zorg die je biedt ook past binnen de afgegeven beschikking.

Lees meer
Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving zijn noodzakelijk maar mogen niet ten koste gaan van je werkplezier en de aandacht voor je cliënt.

Lees meer
Chatten

Chatten

Chatten vanuit het ECD CARE4 met cliënt, wettelijke vertegenwoordiging of je collega.

Lees meer
CARE4 Het Dossier

CARE4 Het Dossier

Tijdens je werk wil je bezig zijn met de dingen die er toe doen. Aandacht geven aan je cliënten en ze begeleiden in hun dagelijks leven. In CARE4 leg je de gegevens die de zorg voor de cliënt ondersteunen vast.

Lees meer