Bedankt!

De whitepaper is onderweg

Bedankt voor je aanvraag! De whitepaper vind je in je mailbox. Hierin vind je wat onze zorgoplossingen voor jouw organisatie én cliënten kunnen betekenen. Samen vernieuwen en verbinden we de zorg. Meer informatie? Plan een vrijblijvend gesprek in met één van onze sales managers.

Laat je inspireren door onze whitepapers

Hier vind je een overzicht van alle whitepapers van Avinty.

Gehandicaptenzorg

Een nieuw ECD implementeren

“Zorgorganisaties zijn doorgaans huiverig voor de implementatie van een nieuw ECD. Dat is heel begrijpelijk. Het heeft impact op de hele organisatie. Met een helder en bewezen plan, begeleid door consultants die zowel de zorgprocessen in de gehandicaptenzorg als de software als hun broekzak kennen, kunnen we een groot deel van de zorgen wegnemen. Daarnaast werken we met een bewezen Best Practice omgeving en inrichting, zodat een organisatie niet compleet blanco hoeft te beginnen.” aldus Gerdy van Nistelrooij, consultant gehandicaptenzorg bij Avinty.

Sociaal domein

CARE4 in de praktijk

Avinty helpt opvangorganisaties die werken aan langdurige veiligheid van de cliënt tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg. Dat doen we met behulp van software gespecialiseerd voor het sociaal domein. Cliënten die direct te maken hebben met geweld moeten zo snel mogelijk in veiligheid worden gebracht. Ben je benieuwd hoe samenwerken aan veiligheid en herstel in het sociaal domein in de praktijk werkt? Download hieronder de whitepaper dat is geschreven in samenwerking met Blijf Groep, een organisatie die gekozen heeft voor ons ECD CARE4.

Een whitepaper van CARE4 in het sociaal domein