Ontdek het ECD CARE4; de bewezen oplossing voor de gehandicaptenzorg
CARE4 WEBINAR
We nemen je in 1 uur mee in de wereld van CARE4, een heel goed passend ECD voor de gehandicaptenzorg. We laten zien hoe deze bewezen oplossing het werk makkelijker maakt…én leuker.
Naast een toelichting op de mogelijkheden van CARE4 zijn onze klanten aan het woord over hun ervaringen met het ECD, het implementatieproces van de applicatie en met ons als organisatie.

Webinar bekijken?
Vul hieronder je gegevens in
Programma
Welkom
Door Bjorn de Hoon, directeur Avinty Jeugdzorg & Gehandicaptenzorg
Klantcase: De Implementatie bij Pluryn
Elfi Stroo (10 uur) (implementatiemanager CARE4 bij Pluryn) of Jolante van Baaren (13 uur) (Business Analist bij Pluryn) geeft een toelichting op de implementatie van CARE4 bij Pluryn. Daarbij komt ook aan de orde wat er in het proces goed is gegaan en wat beter kon, zowel rond de interne implementatie als rond de samenwerking met Avinty.
Klantcase: Zorginhoudelijke processen bij PSW
Geert Schroën (voorzitter van de ondersteuningsplancommissie bij PSW) vertelt wat de visie van PSW is op de zorginhoudelijke processen; hoe zij de vertaling daarvan naar CARE4 hebben gemaakt en hoe dit in de praktijk wordt gebruikt.
Demo CARE4
Marjolein van Wetten (senior consultant new business bij Avinty) geeft je een korte indruk van hoe CARE4 werkt en hoe de software medewerkers optimaal ondersteunt.
Afronding webinar
Door Bjorn de Hoon, directeur Avinty jeugdzorg & gehandicaptenzorg
Vragen
Het stellen van vragen in de Webinar kan via chat en in beperkte mate direct. Daarnaast is het mogelijk om via mail aanvullende vragen te stellen of meer informatie te vragen (via adres Vragen@avinty.com of maria.vanbeekum@avinty.com).
Aan het woord
‘In de ondersteuningsplancommissie zijn we de hoeders van de OP-systematiek binnen PSW. Hier proberen we ook een vertaling van de inhoud te vinden naar CARE4.’
‘Als productowner was ik eindverantwoordelijk voor de overgang en implementatie van de zorgadministratieve processen naar CARE4.
Ik hield me voornamelijk bezig met het neerzetten van een passende financieel-administratieve inrichting en de conversie van de administratieve gegevens van cliënten en medewerkers. Daarnaast ben ik actief betrokken geweest bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe functionaliteiten in CARE4.’
‘Als implementatiemanager was ik verantwoordelijk voor alles wat nodig is om de nieuwe werkwijze en het nieuwe ECD door de medewerkers in gebruik te kunnen nemen.
Dit omvat het ontwikkelen en uitvoeren van een opleiding- en trainingsprogramma, ontwikkelen van ondersteunend materiaal en naslagwerk, een structuur neerzetten waarmee de kennis en samenwerking geborgd blijft na afronding van het project en communicatie naar alle gebruikers en stakeholders.
Daarnaast was ik actief betrokken (ook nu nog) bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe functionaliteiten in CARE4.’
‘Ik word blij van mooie software, die vooral vanuit het perspectief van de gebruiker wordt gemaakt. Ik voel mij dan ook helemaal thuis bij het streven van Avinty om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg.’
‘Vanuit mijn ruime ervaring met een ECD, vind ik het leuk om te zorgen dat mensen enthousiast worden voor onze software. Hoe kunnen we nou zorgen dat de werkprocessen van de organisatie zo goed mogelijk vertaald worden naar ons ECD. Ik denk echt dat goed ingerichte en optimaal functionerende software mensen kan helpen bij het uitoefenen van hun werk in de zorg.’

Wij zijn Avinty, ken je ons al?
Wij ontwikkelen en implementeren slimme zorginformatiesystemen. Dit doen we altijd in co-creatie met de zorgprofessional. Zo zijn we in staat om EPD’s, ECD’s en eHealth applicaties te ontwikkelen waarmee je prettig, efficiënt en makkelijk kunt werken. En die perfect aansluiten op de zorgprocessen van de zorgorganisatie. Samen met onze klanten verlichten we de administratieve lasten zodat de zorgprofessional weer tijd heeft voor waar het écht om gaat. Goede zorg verlenen. Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we zeggen dat we de Gehandicaptenzorg begrijpen en de juiste taal spreken. En daar zijn we trots op.