Geestelijke Gezondheidszorg

Tijd en aandacht voor échte zorg

De Geestelijke Gezondheidszorg kenmerkt zich door complexe problematiek binnen een kwetsbare doelgroep. In de GGZ help je direct of indirect cliënten grip te krijgen op hun leven en te werken aan herstel. Hiervoor is tijd en aandacht voor jouw cliënt essentieel, terwijl de vraag naar zorg stijgt en de druk op jouw agenda alleen maar toeneemt. Wij kunnen je helpen met deze uitdagingen.

Avinty zorgvernieuwers

Jij de zorg, wij de technologie!

Jij bent in de GGZ gaan werken om mensen te ondersteunen bij hun weg naar herstel. Wij ondersteunen jou daarbij met onze technologie. We maken makkelijke en slimme oplossingen die je helpen bij het organiseren van je werk, snel inzicht geven in belangrijke informatie én samenwerken met de cliënt en haar systeem ondersteunen. We gebruiken hierbij technologie die je kent van bijvoorbeeld je eigen telefoon. Zo helpen wij zorgprofessionals zoals jij meer ruimte te maken voor échte zorg.

7

Gemak voor de zorgprofessional

Met een intuïtief EPD, het cliëntportaal en de app

USER is standaard software

 Intuïtief EPD

Slimmer werken met USER

Welke afspraken heb je en met wie? Wat is er de afgelopen tijd met mijn cliënten gebeurd? Zodra je USER opent, heb je door middel van slimme dashboards overzicht in de informatie die voor jou op dat moment belangrijk is. Informatie die inzicht geeft in de cliënt, maar waar je ook direct mee aan de slag kunt. Door samen met je collega’s én cliënt te werken aan het multidisciplinair zorgplan, ondersteunen we registratie aan de bron en reist informatie met de cliënt mee.

Direct na de registratie van gegevens vindt autorisatie van rechten plaats op de verschillende rollen in het zorgproces. Zo krijg je alleen de informatie te zien, wat je mág zien. 

 

 

Meer regie bij de cliënt

De cliënt betrekken bij de  behandeling

In de spreekkamer, aan de telefoon of online als onderdeel van een blended zorgtraject, dit zijn allemaal momenten waar jij samenwerkt met je cliënt. Om de samenwerking optimaal te ondersteunen en de cliënt meer regie te geven over het eigen herstel, bieden wij met USER standaard het Cliëntportaal aan. In het Cliëntportaal kan de cliënt digitaal chatten, berichten en bestanden uitwisselen, videobellen en kan de cliënt zelfstandig aan de slag met modules uit het Karify platform. In een tijd waarin een enorme toeloop van nieuwe cliënten is, kan door deze vorm van online zorgverlening meer cliënten slim worden behandeld.

 

Avinty Karify
Dit is de USER app

Efficiënt werken, altijd en overal

Bespaar jezelf tijd met de USER app

Ben je veel op pad en baal je ook van die administratieve activiteiten aan het eind van de dag? Wij helpen je met de app snel inzicht te krijgen in je afspraken van vandaag. Je navigeert direct naar je eerstvolgende afspraak en spreekt de rapportage na je afspraak eenvoudig in. Ook kun je samen met de cliënt een vervolgafspraak inplannen en registreer je de afspraak zodat deze administratief wordt verwerkt in USER. Op deze manier wordt (ambulant) werken gemakkelijker en zijn administratieve handelingen sneller gedaan.

Wat betekent USER voor de zorginstelling?

 Betrouwbare facturatie, USER als standaardoplossing en samenwerking

Facturering

onze declaratiemodule

Betrouwbare facturatie

Met USER ondersteunen wij alle facturatiestromen- zoals ZPM, WLZ, WMO en FZ. Hierdoor kunnen we elk type GGZ organisatie helpen aan een betrouwbaar declaratieproces voor de geboden zorg. Onze declaratiemodule is een wezenlijk onderdeel van USER en ontwikkelen we al jarenlang door. We zijn ervan overtuigd dat de zorgprofessional hier in het dagelijks werk zo min mogelijk last van moet hebben. 

Onlangs hebben we een eerste analyse van Zilveren Kruis ontvangen over het declaratiegedrag van het Zorgprestatiemodel in USER. Landelijk treedt er gemiddeld zo’n 6,5% uitval op bij het indienen van declaraties, bij USER is dit slechts 2,9%. Dit resulteert in een hogere betrouwbaarheid en minder herstelwerk achteraf.

 

kwalitatief hoogwaardige software

Standaard met de best practice inrichting

USER wordt ontwikkeld als standaardoplossing die de werkprocessen van zorgprofessionals in de GGZ optimaal ondersteunt. Door deze inrichting aan te vullen met de werkwijze die jullie instelling uniek maakt, ontstaat een optimale balans tussen een gestandaardiseerde inrichting en eigen voorkeuren. Op deze manier worden de dashboards en functionaliteiten zo aangeboden aan jouw zorgprofessionals, dat zij krijgen te zien wat zij moeten zien, afhankelijk van de functie/afdeling. Hierdoor wordt jouw personeel niet belast met onderdelen uit het EPD die zij niet nodig hebben. 

 

 

Standaard software
Samen nadenken over de toekomst

Doorontwikkelen

Veiligheid van data en informatie 

In complexe situaties heb je als organisatie een extra uitdaging om data en informatie te beveiligen en zijn er extra functies nodig om de zorg te ondersteunen. Wij brengen deze gegevens structureel onder met onze hosting partner [naam]. Daarnaast zijn er mogelijkheden om intensiever samen te werken aan een andere vorm van SaaS in combinatie met het eigen landschap van de organisatie. Voor de samenwerking met Justitie bestaan er specifieke functies rondom het gebruik van SKN, het plaatsingsbesluit, de SOEP, maar ook rondom contactscreening en verlofregistratie. 

Doorontwikkelen

Samen in gesprek over de toekomst

Het is onze verantwoordelijkheid om bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving te ondersteunen, maar we vinden het ook belangrijk dat USER goed blijft aansluiten bij jouw werkzaamheden als zorgprofessional. Daarom ontwikkelen wij USER structureel door. We hebben regie over onze roadmap en bepalen iteratief waar onze focus op moet liggen. Maar we vinden het ook belangrijk dat we hierbij aansluiting blijven vinden bij onze partners en daarom toetsen we onze ontwikkelkalender bij onze klanten. Op deze manier hopen we sneller te kunnen vernieuwen en blijven we met elkaar verbonden in de zorg.

Samen nadenken over de toekomst

Onze open ecosysteem in de praktijk

Onze visie op de GGZ, Avinty Connect en USER BI

koppelingen in een ecosysteem

Toekomstige interoperabiliteit

Omdat er steeds meer wordt samengewerkt rondom de zorg voor cliënten, moeten systemen steeds beter in staat zijn om data met elkaar uit te wisselen. Met Avinty Connect bieden we een oplossing om applicaties binnen en buiten het eigen applicatie landschap van een instelling aan elkaar te verbinden. Je kunt kant en klare koppelingen (her)gebruiken of op termijn zelf koppelingen configureren. Hierdoor komen deze laagdrempeliger tot stand en wordt inzet van kostbare ontwikkelaars zoveel als mogelijk vermeden.

Avinty Connect
De digitale assistent

Data in de zorg

De digitale assistent

Misschien herken je het zelf ook wel: er worden grote hoeveelheden data in jullie systemen vastgelegd waar nauwelijks iets mee gedaan wordt. Dat zien wij ook. Daarom hebben we bedacht hoe we data uit onze eigen systemen kunnen hergebruiken om jouw werk als zorgprofessional te vergemakkelijken of kwalitatief te ondersteunen. Het resultaat hiervan noemen we de digitale assistent. De digitale assistent kan je helpen beslissingen te nemen over doelen die je wilt stellen voor een cliënt of advies geven over e-health interventies die je mogelijk kunt inzetten. Het leest en analyseert hiervoor grote hoeveelheden data en geeft op basis van slimme algoritmes aanbevelingen.

Uitgebreide inzichten

Stuurinformatie met USER BI

Je wilt als organisatie of manager van een afdeling graag sturen op basis van de juiste inzichten. USER BI is een geïntegreerde weergave van alle (stuur)informatie die voor jouw rol van belang is. Het geeft een zorginstelling de mogelijkheid om data in verschillende vooraf gedefinieerde dashboards aangeboden te krijgen op verschillende organisatieniveaus. Zo nemen we veel werk uit handen en geven de handvatten voor stuurinformatie op verschillende statistieken zoals omzet, tijd en efficiëntie.

USER BI

Met meer dan 25 jaar ervaring in de GGZ..

Implementatie

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de implementatie van het USER EPD. Een goede implementatie van USER is namelijk belangrijk om er alles uit te halen wat erin zit. Door de regie over het project naar ons toe te trekken, schakelen we makkelijk en snel en nemen we je aan de hand bij het implementatieproces.

Data migraties

De keuze voor een nieuw EPD betekent nagenoeg altijd het overbrengen van data vanuit het oude EPD. Wij snappen als geen ander hoe spannend en complex dit is. Gelukkig hebben we veel ervaring met deze trajecten en begeleiden onze ervaren consultants je hierbij.

Veiligheid gegevens

Er zijn veel eisen die aan je worden gesteld als zorgorganisatie zoals de AVG en NEN & ISO normeringen. We komen ze in grote mate tegen bij onze partners en om ervoor te zorgen dat je hier als organisatie aan kunt voldoen, zijn wij voor verschillende onderdelen gecertificeerd en helpen wij je voldoen aan relevante randvoorwaarden. Wij zien het als onze plicht om ervoor te zorgen dat de data van onze eindgebruikers veilig is.

..maken we samen het verschil!

Zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 280 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de zorg.

locaties

We hebben een kantoor in Oldenzaal, Veenendaal en twee in Utrecht.

behandelaren

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt.

Geïnteresseerd of vragen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen gauw contact met je op.