Geestelijke gezondheidszorg

USER
Het EPD voor de GGZ

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep.
USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt. Met behulp van USER kan de  zorgprofessional zich focussen op een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Compleet elektronisch patiënten dossier

Metingen

Met Metingen kun je de cliënt nauwkeurig monitoren op alle gewenste facetten.

Zorgviewer

Geeft je een helder overzicht van het hele zorgproces van de cliënt en zijn behandeling.

Financiering

Makkelijk declareren, factureren en crediteren. USER ondersteunt alle gangbare financieringsvormen in de zorg.

USER Docs

Een handige toolbox waarmee je zelf documenten binnen het zorgproces kunt samenstellen.

Agenda

De USER Agenda is het centrale punt rondom plannen, rapporteren en registreren.

ROM Integratie

De ROM vragenlijsten zijn in USER geïntegreerd en voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

Voortgang / decursus

Geeft een overzicht over de rapportages van alle disciplines die deelnemen aan het zorgproces van de cliënt.

Apps

MODERNE USER INTERFACE

Meer tijd voor zorg

De USER interface is ontwikkeld op basis van bewezen gebruiksvriendelijke web-standaarden. Dit zorgt voor een gebalanceerde ervaring die er op gericht is om het registeren van zorg zo makkelijk mogelijk te maken. Geen onnodige kliks, direct de juiste informatie en een innovatie manier van navigeren in een systeem dat met je meedenkt.

Persoonlijke inrichting

Werk met USER op jouw manier

USER heeft op maat gemaakte dashboards voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Maar werk je net iets anders dan je collega? Geen probleem. Je richt je dashboard in met de widgets die voor jou relevant zijn. Dus maak je veel gebruik van metingen of wil je graag direct de voortgang van je cliënten zien? Configureer dit eenmalig en USER onthoudt je instellingen voor de volgende keer als je inlogt. Een optimaal werkcomfort gedurende je werkdag.

CONTINU overzicht

Je agenda als middelpunt van je dag

Welke afspraken heb ik en met wie?
In USER is je agenda een prominent onderdeel van je workflow. Zodra je het EPD opent, is je agenda permanent in beeld. In een oogopslag heb je een overzicht van de afspraken van die dag.  Maar er zijn nog meer handigheidjes. Met 1 klik registreer je je complete dag en je caseload kun je bekijken zonder te hoeven wisselen van dashboard. Zo blijf je makkelijk up to date!

USER Centered

Jij staat centraal

In USER heb je relevante informatie altijd binnen handbereik op je gepersonaliseerde dashboard. Workflow en signaleringen leiden je eenvoudig door werkprocessen. Of je nu behandelaar, manager of administrateur bent.

Jij staat centraal. Vanuit dit centrale punt werk en navigeer je. In één overzicht zie je wat er speelt. Op elk moment van de dag.

optimale workflow ondersteuning

Volledige integratie

 In USER is alle informatie geïntegreerd. Of het nu gaat om registratie, planning of workflowondersteuning. De informatie die aan de bron wordt vastgelegd, kan ook door andere modules in USER worden gebruikt.

EPD / ECD

Intuïtief design

Makkelijk en snel registreren in een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. USER is geschikt om als EPD of ECD te gebruiken en werkt intuïtief. Of je nu met desktop, mobiel of tablet werkt.

Intelligente dashboards

Altijd de informatie die je nodig hebt  

Als je aan het behandelen bent, wil je snel over alle informatie van je cliënt beschikken. Daarom zijn onze dashboards voorzien van intelligente widgets die voorspellen welke informatie jij nodig hebt. Klik je in je agenda bijvoorbeeld op een mdo, dan verschijnt direct het juiste dashboard met de voor jou relevante informatie.

De informatie die je ziet, stelt je in staat snel keuzes te maken zonder dat je tijd kwijt bent met zoeken. Daarnaast zijn onze widgets voorzien van quick input functionaliteit. Hierdoor kun je de meest voorkomende handelingen direct uitvoeren zonder te hoeven navigeren. Makkelijk toch?

planning & registratie

Met één klik plannen en registreren

De agenda van USER is het centrale punt rondom plannen, rapporteren en registreren.
Alle activiteiten, evaluaties en systeemcliënten koppel je eenvoudig en wijs je toe aan aan behandelingen op een afdeling/groep. Rapportages voeg je simpel toe aan de afspraak. Dit wordt automatisch op de juiste plaatsen in het dossier opgeslagen. Behandelingen zet je direct in de planner. De bestede tijd gaat daarna met de “1 klik registratie” automatisch mee in de declaratie en facturatie. Vanuit de planner navigeer je direct naar het complete cliëntdossier. Dit werkt prettig en efficiënt.

zorgviewer

Het complete zorgtraject in één oogopslag

Tijdens het zorgproces van de cliënt, heb je behoefte aan overzicht over de voortgang van de behandelingen. Met USER ’s unieke zorgviewer krijg een schematisch overzicht waarop je ziet wat er bij de cliënt speelt. Zorgpaden en modules zijn makkelijk toe te voegen aan het zorgplan. Daarna kun je evalueren, doelen bijstellen en rapporteren. Zorgpaden of modules zijn met 1 klik in het totaaloverzicht te starten, pauzeren of te stoppen.

 

user docs

Een brief opstellen binnen enkele seconden

USER Docs is de toolbox om efficiënt en flexibel alle documenten die je nodig hebt, samen te stellen. Tekstblokken zijn al voorgedefinieerd. Hiermee heb je binnen enkele seconden een correct opgemaakte brief samengesteld. Met 1 klik verzend je de brief.

Tekstblokken kun je makkelijk bewerken met de gebruiksvriendelijke teksteditor die als tekstverwerkingsprogramma fungeert. Dit bespaart weer kosten.

Voortgang 

Voortgang / Decursus

Rapportages worden op verschillende plekken in USER vastgelegd. In de Voortgangs module komt deze informatie samen. Krijg snel en eenvoudig inzicht in de volledige voortgang van de cliënt gedurende de looptijd van de behandeling. Met de geavanceerde filtermogelijkheid kunnen specifieke rapportages snel opgevraagd worden. 

metingen

Metingen van de cliënt overzichtelijk weergegeven in grafieken

Tijdens de behandeling wordt de voortgang van de client op diverse gebieden gemeten. De afgenomen meting kun je eenvoudig invoeren in de Meting module en toetsen aan referentiekaders als bijvoorbeeld een groeicurve. Resultaten worden overzichtelijk in grafieken weergegeven. In een oogopslag heb je een overzicht van de situatie en voortgang van de cliënt.

De Meting module kan aan het USER Cliëntportaal gekoppeld worden. Hierdoor kan de cliënt eigen metingen doen en invoeren in het portaal.

DECLARATIE & FACTURATIE

Declareren, factureren en crediteren was nog nooit zo makkelijk

USER ondersteunt alle gangbare financieringsvormen in de zorg. Met de module Financiering heb je een overzicht van alle lopende en afgesloten zorgtrajecten. Vanuit 1 scherm kun je alle acties met betrekking tot het toevoegen, wijzigen en stoppen van zorgtrajecten uitvoeren. Je registreert activiteiten en verblijf in de modules die gekoppeld zijn aan het zorgtraject.

USER voert zelf de validaties uit op geldigheid van de productie volgens de regels van de betreffende financieringsvorm. Controles vinden plaats bij de inrichting, registratie en validatie waardoor achterafcontroles bij declaratie tot een minimum beperkt worden. Dit maakt het mogelijk dat je op elk gewenst moment vlot kan declareren.

Optimale worfklow ondersteuning

Geïntegreerd met Karify

Het Karify portaal is optimaal geïntegreerd met het EPD USER. Omdat er in twee richtingen word gecommuniceerd is de informatie uit alle Karify apps, eHealthmodules en portaal direct beschikbaar en inzichtelijk in USER. De behandelaar hoeft dus niet meer in te loggen op een andere omgeving. Het digitale deel van de behandeling word hierdoor efficiënter en gebruiksvriendelijker voor de behandelaar, maar ook de cliënt.

Dagelijks vertrouwen meer dan 27.000 zorgprofessionals
in de GGZ op USER

Security

Betrouwbaar en veilig

Werk veilig met een betrouwbaar pakket. USER is gecertificeerd voor AO/IC en Zekere Zorg, heeft de Groene Vink en het BSN keurmerk. Jaarlijks vindt de DB(B)C audit plaats. Wij zorgen voor een stabiele applicatie waarmee je altijd kunt werken. 

Business intelligence

USER Analytics

Onze Business Intelligence oplossing USER Analytics verschaft inzichten waarmee jij de zorg kunt verbeteren. Door de juiste inzichten innoveer je sneller, verlaag je administratieve lasten en acteer je op basis van valuebased healthcare. Meer informatie over USER Analytics vind je hier

Samen

Co-creatie: samen ontwikkelen

Onze klanten weten het beste wat ze nodig hebben in hun dagelijkse praktijk. Daarom werken we nauw samen om de best mogelijke EPD te maken. Ons doel is om zoveel mogelijk tijd te creëren voor waar het eigenlijk om gaat: de zorg van jouw client.

routine outcome monitoring

ROM

De ROM vragenlijsten zijn geïntegreerd in USER. Dit werkt efficiënt omdat je vragenlijsten automatisch kunt afnemen. Data vanuit ROM kun je direct vanuit USER aanleveren aan de Akwa GGZ.  Meer informatie vind je hier

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?