Routine Outcome Monitoring

Direct inzicht in de voortgang, kwaliteit en effectiviteit van de zorg die je levert.

integratie

Volledige integratie binnen USER

De ROM vragenlijsten zijn geïntegreerd in USER.
Dit werkt efficiënt omdat je vragenlijsten automatisch kunt afnemen. Zowel jij als de cliënt krijgen een signaal als een ROM instrument afgenomen of ingevuld moet worden. De ROM module bevat alle voorkomende meetinstrumenten. Deze zijn gebaseerd op de indicatoren van Akwa GGZ. Data vanuit ROM kun je direct vanuit USER aanleveren aan de Akwa GGZ. 

Beslissingsondersteuning

Beslissings-ondersteuning

Omdat de gegevens van de ingevulde instrumenten binnen USER wordt opgeslagen, kan dit ook dienen als onderdeel van de beslissingsondersteuning voor zorgpaden. Het antwoord op een vraag kan bijvoorbeeld zorgen voor een advies om tóch een intensief in plaats van een regulier zorgpad te kiezen.

Onderzoek

Door gebruik te maken van de USER BI Suite Zorgmonitor krijg je inzicht worden in de mate waarop de ROM instrumenten worden ingevuld. Het kan zorginstellingen tevens inzicht geven in de effectiviteit van behandeltrajecten.

Rapportages en analyses

Met behulp van USER BI kun je overzichten maken van gescoorde resultaten. Deze resultaten komen automatisch in het dossier van de cliënt. De cliënt ziet alleen de vragenlijsten die op hem van toepassing zijn.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?