User app 

Slimmer, efficiënter en makkelijker werken

Als (ambulant) zorgprofessional in de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. Je bent veel onderweg en door een gevulde agenda en toenemende zorgvraag wil je als zorgprofessional snel kunnen handelen. Door de inzet van onze technologie dragen wij bij aan het vergroten van jouw werkplezier. Wij helpen jou meer tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg.

Avinty zorgvernieuwers

Jij de zorg, wij de technologie!

 

Je bent in de Geestelijke Gezondheidszorg gaan werken om mensen te helpen. Wij helpen jou daarbij door zorgtechnologie zo eenvoudig mogelijk te maken. Technologie die je kent van bijvoorbeeld je eigen telefoon, vertalen wij samen met jou naar zorgspecifieke oplossingen. Met de USER app bieden wij onze eindgebruikers een zo modern en herkenbaar mogelijke werkomgeving. Zo helpen wij zorgprofessionals als jij in de Geestelijke Gezondheidszorg meer tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg.

Wie zijn wij?
Wij zijn Avinty en wij ontwikkelen software die de zorg optimaal ondersteunt, zodat jij samen met je collega’s jullie tijd en aandacht kunnen richten op de cliënt.

  7

  Gemak voor de zorgprofessional

  Welke voordelen biedt de USER app jou?

  snel rapporteren en registreren

  Meer tijd voor je cliënt 

  Ben jij als zorgprofessional veel tijd kwijt aan het rapporteren of stel jij deze taak uit naar een later moment? Wij snappen dat rapporteren veel tijd kost en je deze tijd liever inzet voor zaken die er echt toe doen: aandacht voor je cliënt. Met de app kan je altijd en overal rapporteren op het moment dat jou dit uitkomt, zoals bij de cliënt thuis of in de auto onderweg naar de volgende afspraak. Doordat je direct kunt rapporteren blijven details bewaard, wat zorgt voor kwalitatief betere rapportages. Ook de cliënt kan zelf rapportages schrijven of inspreken, wat meer gevoel van regie geeft bij de cliënt. 

  Ondersteuning in je werk

  Sneller overzicht en plannen

  Wil jij ook snel schakelen naar de informatie over je cliënt? De app geeft je snel toegang tot rapportages en registraties,. Daarnaast zie je in één oogopslag een actueel overzicht van openstaande taken bij de cliënt. Snel een afspraak inplannen met je collega? Zij krijgt onderweg direct de uitnodiging binnen en kan deze meteen accepteren. Zo werk je lekker snel en kun jij verder met je andere taken zoals het inplannen van een andere afspraak.

  USER is standaard software
  Dit is de USER app

  Efficiënt werken, altijd en overal

  Spreek eenvoudig en snel je rapportages in

  Ben je als (ambulant) zorgprofessional veel op pad? Door onderweg berichten en afspraken binnen te krijgen word je voorzien van inzicht in je werkdag. Je navigeert direct vanuit de agenda naar je volgende afspraak. Ook spreek je na je afspraak eenvoudig je rapportage in, die vervolgens als tekst wordt toegevoegd aan het dossier. Door tijdens of direct na je afspraak te rapporteren blijven details bewaard. Dit scheelt veel tijd aan het einde van je werkdag. De registratie wordt direct verwerkt, waardoor het declaratieproces snel kan starten en extra administratieve handelingen niet nodig zijn. Op deze manier wordt werken voor jou eenvoudiger én efficiënter. Zo sta jij als zorgprofessional maximaal in je kracht.

  Functionaliteiten

  Wat kan de USER app voor jou betekenen?

  Snel en eenvoudig inloggen met je AvintyID

  Je logt makkelijk in bij de app, door dezelfde gegevens te gebruiken als bij USER.

  Biometrische login

  Log eenvoudig en snel in met je vingerafdruk of gezichtsherkenning.

  l

  Snel aanmaken en wijzigen van afspraken

  Met de USER app maak, wijzig en accepteer je direct afspraken. Dit vermindert de administratieve werkzaamheden aan het eind van de werkdag.

  Snel overzicht in je dag en weekplanning

  In je planning krijg je snel inzicht in alle afspraken van de dag. Alle informatie staat klaar: van type afspraak tot adresgegevens en reistijd.

  Afspraakdetails inzien

  Deze functionaliteit geeft je snel inzicht in details, waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat telt: de zorg voor cliënten.

  Snel overzicht in je dag en weekplanning

  Je spreekt de rapportage in, de USER app zet de spraak om naar tekst en verwerkt het in de app.

  Profielbeheer

  Je ziet in één oogopslag met welk account je bent ingelogd en kunt eenvoudig instellingen wijzigen.

  Pilots

  Welke zorgorganisaties werken momenteel met de USER app?

  Het zorgproces nog beter ondersteunen

  Periodieke evaluaties  

  Op dit moment zijn vier organisaties (MET ggz, VNN, Dimence Groep en Zeeuwse Gronden) onze USER app aan het testen. Er worden periodieke evaluaties gehouden om de voortgang te bespreken en de resultaten te monitoren. De resultaten uit de evaluaties geven ons inzichten om de app nog beter te ontwikkelen en het zorgproces te ondersteunen. Gebruikers die de app testen geven ons gemiddeld een 7. Zij kijken uit naar de functionaliteiten die gaan volgen zoals de functie ‘volledige afspraak’ maken.  

  Ook je werkdag makkelijker maken met de USER app?

  Wil je meer weten over de optimale toepassing van de USER app voor jouw organisatie?

  Neem contact op met Thijs Burgmans (Thijs.Burgmans@avinty.com) voor een vrijblijvende afspraak of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

   

  Thijs Burgmans