Het Avinty ecosysteem

In het Avinty ecosysteem werken onze beste zorgoplossingen geïntegreerd samen. Hierdoor ontstaat er een optimale gebruikersbeleving, workflow en procesondersteuning voor de zorgprofessional, patiënt en cliënt. 

Bekijk hieronder hoe ons ecosysteem de zorg ondersteunt.

01

CLIËNTPORTAAL

Chris heeft hulp nodig en meldt zich online aan bij een zorginstelling. De aanmelding komt automatisch in zijn voorlopige dossier en Chris krijgt toegang tot zijn cliëntportaal in Karify of Jouw Omgeving. Hier kan Chris direct beginnen aan zijn behandeling.

02

CLIËNT PLANT ZELF AFSPRAAK

Chris kan zelf een afspraak met de zorginstelling plannen. Op die manier kan hij zelf het meest geschikte moment kiezen. Zijn afspraak wordt automatisch in het cliëntportaal en zijn voorlopige dossier geplaatst. Zijn begeleider krijgt direct bericht dat er een afspraak ingeschoten is.

03

CLIËNT APP

Via de beschikbare client app kan Chris beeldbellen of chatten met zijn begeleider Lieke. Ook wijzigt hij hier eenvoudig zijn gegevens wanneer nodig.

04

EPD & ECD

Omdat het cliëntportaal is geïntegreerd met het EPD of ECD ziet Lieke hier automatisch alle gegevens van Chris vanaf zijn online aanmelding. Voor de gehandicaptenzorg en jeugdzorg is dit het CARE4 ECD. In de GGZ is dit het USER EPD en in de revalidatie het REFLEX EPD. 

05

MEDEWERKER APP

Onderweg naar de afspraak met Chris gebruikt Lieke de medewerker app om te navigeren. Lieke spreekt na het gesprek haar rapportage in en accordeert de tijd van de afspraak met Chris. Deze rapportage komt automatisch in het dossier van Chris.

06

DIGITALE ASSISTENT

De digitale assistent geeft in het EPD of ECD advies over het behandelplan van Chris, waarna Lieke het behandelplan opstelt. Lieke wordt door de digitale assistent geattendeerd op de openstaande administratieve handelingen.

07

E-HEALTH MODULES

Ze ziet dat Chris akkoord is met het behandelplan. Lieke zet de Karify of Jouw Omgeving e-health modules klaar voor Chris. Chris werkt in het portaal aan de e-health interventies. Lieke kan dit real time volgen vanuit haar eigen omgeving in het EPD of ECD.

08

BEELDBELLEN 

Het gaat steeds beter met Chris. De automatisch geplande vervolggesprekken vinden via beeldbellen plaats.

09

PORTAAL & PGO

Chris voelt zich weer goed. Hij kan stoppen met de behandeling. Via het cliëntportaal of PGO houdt Chris online toegang tot zijn gegevens.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons ecosysteem?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.