Huiselijk geweld

Welkom

Als zorgprofessionals zetten jullie je dagelijks in om kwetsbare mensen te begeleiden en te helpen de regie (terug) te geven over hun leven. Wij, Avinty, begrijpen deze uitdaging als geen ander en bieden hier daarom een helpende hand. Met onze oplossingen kunnen we jullie helpen effectieve vroegtijdige zorg laagdrempelig aan te bieden en snel te kunnen schakelen in crisissituaties. Het gemakkelijk ondersteunen van preventieve en ambulante zorg kan hierin het verschil maken. 

Avinty zorgvernieuwers

Even voorstellen..

Wij als Avinty helpen de zorgaanpak te vernieuwen. Dit doen we door het werkplezier van medewerkers te verhogen door een goede ondersteuning van de zorgverlener met doeltreffende software, en we bieden de mogelijkheid tot goede samenwerking met de cliënt. Daarvoor hebben we een efficiënt en schaalbaar ecosysteem, dat de tijd voor de cliënt maximaliseert.

We doen dit samen met 280 collega’s en ontzorgen dagelijks 350 zorginstellingen en tienduizenden zorgprofessionals. Door het cliëntvolgsysteem en de digitale omgeving zo in te richten dat deze past bij je werkproces, kunnen cliënten effectiever worden geholpen. Belangrijke doelen voor ons in lijn met onze missie zijn:

  • Administratieve taken verlichten;
  • Tevredenheid van de zorgprofessional vergroten;
  • Slimmer en cliëntgericht werken in een cliëntomgeving;
  • Zorg op maat mogelijk maken;
  • Preventieve (vroegtijdige) zorg bieden;
  • Nazorg bieden (werken aan duurzaam herstel);
  • Eenvoudig data delen zonder vendor lock-in.

Voor het Sociaal domein bieden we één zorgoplossing: het ECD CARE4 (cliëntvolgsysteem voor de hulpverlener) geïntegreerd met het cliëntportaal Avinty Jouw Omgeving (voor de cliënt).

CARE4 op een laptop

CARE4 in een notendop

Wat is CARE4?

CARE4 is een elektronisch cliëntendossier (ECD). Het doel van CARE4 is om de zorgprofessional zoveel mogelijk te ontlasten. Dit gebeurt enerzijds door zorgadministratie zoals tijdschrijven en declareren maximaal te automatiseren. Anderzijds worden zorginhoudelijke taken maximaal ondersteund door voorgedefinieerde uitvraagformulieren,  ondersteuningingsplannen en de workflow-engine. Doordat de invoer van gegevens eenmalig plaatsvindt bij de bron, wordt direct op alle relevante plekken in het gehele ECD de data verwerkt en geregistreerd. Zo wordt registratie voor de zorgverlener écht tot een minimum beperkt.

Zodat jij gemakkelijk kunt werken

Intuïtief in gebruik

Het uitgangspunt van het ECD is dat de zorgverlener zo intuïtief mogelijk kan werken, in een gebruiksvriendelijke omgeving. Alle standaard taken, zowel administratief als zorginhoudelijk, zijn maximaal geautomatiseerd zodat echt alleen nog nieuwe informatie hoeft te worden vastgelegd. Vanaf je dashboard zijn de belangrijkste berichten en taken direct inzichtelijk. Updates worden proactief vermeld en zijn daardoor direct inzichtelijk. Zo mist de zorgverlener nooit belangrijke informatie en is altijd op de hoogte.

Een overzicht van het dashboard
Effectieve voor- en nazorg bieden met CARE4

samenwerken met je cliënt

Doelmatig effectieve voor- en nazorg bieden

We kennen het belang van vroegtijdig contact met de cliënt, net als de nazorg voor de cliënt. Hierin kunnen wij organisaties ondersteunen door blended care te integreren in hun zorgaanbod. Zo gebruikt SMD Enschede ons cliëntportaal succesvol in hun integrale zorgaanpak. Cliënten kunnen op een laagdrempelige manier vroegtijdig contact zoeken en eerste hulp ontvangen. Met de verschillende e-health modules kan de cliënt na begeleiding contact houden en zelfstandig op afstand werken aan weerbaarheid. Ben je benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken?

Systemen koppelen

Geen vendor lock-in

Omdat onze klanten steeds meer samenwerken, moeten de systemen ook goed data met elkaar kunnen uitwisselen. Dat geldt voor interne systemen (boekhouding – zoals AFAS), alsook externe sectorale systemen en cliëntsystemen. Door gebruik te maken van Avinty Connect, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern. Op die manier kun je optimaal profiteren van een fundamenteel open ecosysteem waarmee interoperabiliteit vergemakkelijkt wordt. In de video zie je hoe ons open ecosysteem in de praktijk werkt.

De veiligheid van cliëntgegevens is erg belangrijk

Voorbereid op de toekomst

Veiligheid cliëntgegevens

We voldoen aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001. Ook hebben we continu focus op versleuteling van persoonsgegevens binnen het netwerk en de AVG. We beschikken over een compleet informatiebeveiligingsbeleid. Ons security team is iedere dag bezig met relevante wetgeving en het onderhouden van ons complete beleid. Bij ons is het altijd safety-first.

Whitepaper

CARE4 in de praktijk

Ben je ook benieuwd geworden hoe samenwerken aan veiligheid en herstel in het sociaal domein in de praktijk werkt? Download hieronder het whitepaper dat is geschreven in samenwerking met Blijf Groep, een organisatie die gekozen heeft voor ons ECD CARE4.

Een whitepaper van CARE4 in het sociaal domein

Samen maken we het verschil

Zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 280 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de zorg.

locaties

We hebben een kantoor in Oldenzaal, Veenendaal en twee in Utrecht.

behandelaren

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Paul of vul het onderstaande formulier in.

Paul van den Berg (sales manager new business)
E-mail: paul.vandenberg@avinty.com
Telefoon: 06-12142726