Huiselijk geweld

Tijd en aandacht voor échte zorg

Als zorgprofessional zet jij je dagelijks in om kwetsbare mensen te begeleiden en te helpen de regie (terug) te geven over hun leven. Hiervoor heb je tijd en aandacht nodig. Maar de vraag naar zorg stijgt en de druk op je agenda neemt toe. Avinty helpt jou meer tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg door technologie in te zetten voor jou en de cliënt. Ontdek op deze pagina hoe wij je zorgproces ondersteunen en een bijdrage leveren aan jouw werkplezier.

Avinty zorgvernieuwers

Ondersteuning bij jouw zorgproces

Avinty helpt opvangorganisaties die werken aan langdurige veiligheid van de cliënt tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg. Dat doen we met behulp van software gespecialiseerd voor het sociaal domein. Cliënten die direct te maken hebben met geweld moeten zo snel mogelijk in veiligheid worden gebracht. Daarna creëer je een veilige omgeving en werk je stapsgewijs aan herstel en een stabiel goed leven. Wij helpen jou de zorgaanpak vernieuwen door je met technologie te ondersteunen bij de specifieke stappen van deze gefaseerde zorg. Deze ondersteuning draagt bij aan jouw werkplezier en zorgt ervoor dat de cliënt de juiste steun krijgt op het juiste moment.

Wie zijn wij? Avinty ontwikkelt software die aansluit op werkprocessen in de zorg. Zodat jij je tijd en aandacht kunt richten op de cliënt.

CARE4 op een laptop

Snel schakelen bij crisis

Overzicht van de belangrijkste informatie

Als de veiligheid binnen een gezin in het geding is gebeurt er zoveel, dat het moeilijk wordt voor jou als hulpverlener om de situatie te overzien. Waar moet je beginnen na de screening? Wanneer je werkt aan directe veiligheid is het belangrijk dat je snel toegang hebt tot de meest essentiële informatie. Wij zorgen dat de juiste hulpmiddelen en informatie klaarstaat in ons cliëntvolgsysteem (CVS). Dat realiseren we met een speciaal dashboard waarin je direct ziet welke acties er open staan en wiens rol hierbij nodig is. Ons CVS begeleidt je continu met de te nemen stappen in het zorgproces en je wordt gewezen op relevante aandachtspunten. Zo lever jij de juiste zorg op het juiste moment.

Gefaseerde zorg

Werken aan duurzame veiligheid en herstel

Wanneer de directe veiligheid is georganiseerd is het tijd om een stabiele veiligheid te creëren. In deze risicogestuurde fase wordt zicht gehouden op de veiligheid van de cliënt/het huishouden en op de effecten van de interventies. Er wordt een veiligheidsplan opgesteld en er vindt risicoscreening plaats. Doordat de hulpverlener automatisch door het systeem wordt geleidt en zoveel mogelijk content automatisch is ingevuld is op dit gebied de ondersteuning maximaal, terwijl de registratieve werkzaamheden tot een minimum zijn beperkt. Dit is mogelijk doordat CARE4 slimmigheden biedt zoals het geven van aanbevelingen aan de hand van agenda afspraken alsook de activiteiten in het CVS.  

Een overzicht van het dashboard
Effectieve voor- en nazorg bieden met CARE4

DE JUISTE HULP OP IEDER MOMENT

Laagdrempelige en effectieve voor- en nazorg 

Vroegtijdig hulp bieden en goede nazorg geven om terugval te voorkomen, dat is waar jij je voor inzet als zorgprofessional. Door het gebruik van ons ECD geïntegreerde e-health omgeving (Jouw Omgeving) kan jij cliënten helpen door online modules aan te bieden in combinatie met face-to-face zorg. Hierdoor krijgt de cliënt meer regie en kan zij op elk moment de juiste zorg ontvangen. Vroegtijdig in beeld komen bij de cliënt heeft een positieve invloed op het verloop van het zorgtraject én de doorstroom van cliënten. Is het behandelplan van de cliënt afgrond? Ook dan biedt de e-health omgeving op een laagdrempelige manier zorg aan waardoor de cliënt kan werken aan weerbaarheid om terugval te voorkomen. Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken?

Systemen koppelen

Optimale (keten)samenwerking 

Omdat onze klanten steeds meer samenwerken, moeten de systemen ook goed data met elkaar kunnen uitwisselen. Dat geldt voor interne systemen (boekhouding – zoals AFAS), alsook externe sectorale systemen en cliëntsystemen. Door gebruik te maken van Avinty Connect, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern. Op die manier kun je optimaal profiteren van een fundamenteel open ecosysteem waarmee interoperabiliteit vergemakkelijkt wordt. In de video zie je hoe ons open ecosysteem in de praktijk werkt.

De veiligheid van cliëntgegevens is erg belangrijk

Voorbereid op de toekomst

Veiligheid cliëntgegevens

We voldoen aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001. Ook hebben we continu focus op versleuteling van persoonsgegevens binnen het netwerk en de AVG. We beschikken over een compleet informatiebeveiligingsbeleid. Ons security team is iedere dag bezig met relevante wetgeving en het onderhouden van ons complete beleid. Bij ons is het altijd safety-first.

Whitepaper

CARE4 in de praktijk

Ben je ook benieuwd geworden hoe samenwerken aan veiligheid en herstel in het sociaal domein in de praktijk werkt? Download hieronder het whitepaper dat is geschreven in samenwerking met Blijf Groep, een organisatie die gekozen heeft voor ons ECD CARE4.

Een whitepaper van CARE4 in het sociaal domein

Samen maken we het verschil

Zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 280 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de zorg.

locaties

We hebben een kantoor in Oldenzaal, Veenendaal en twee in Utrecht.

behandelaren

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Paul of vul het onderstaande formulier in.

Paul van den Berg (sales manager new business)
E-mail: paul.vandenberg@avinty.com
Telefoon: 06-12142726