Karify Cliëntenportaal 

Karify is een cliëntenportaal waarin we informatievoorziening en -uitwisseling met gebruikers optimaal faciliteren. Met het cliëntportaal hebben cliënten toegang tot alle zorg gerelateerde informatie, zoals behandelplannen, uitslagen en berichten. Daarnaast kunnen cliënten behandelinformatie eenvoudig delen met relevante zorgverleners. Ook verenig je met Karify e-health, ROM, online communicatie en inzage in (medische) gegevens in één
portaal.

Begeleiding tijdens gehele patiëntreis

Zet het portaal in om de gebruiker online te begeleiden tijdens de gehele patiëntreis: van aanmelding tot en met nazorg. Informeer je gebruikers over wat ze van je kunnen verwachten en waar zij zelf alvast mee aan de slag kunnen. Met het Karify portaal bied je de beste service omgeving aan je cliënten, die overal en altijd bereikbaar is.

Optimale informatie uitwisseling

Uniek aan het cliëntenportaal is dat zij in te zetten is per doelgroep of merk, zodat deze perfect aansluiten bij de merken van je organisatie, terwijl de cliënt en behandelaar met slechts 1 login toegang hebben tot alle digitale portalen. Integraties worden ondersteund via de Karify API en Koppeltaal. Zo zorg je met het Karify portaal voor een optimale uitwisseling van informatie met andere (back-end) systemen in je applicatielandschap.

Karify Logo

Samen maken we het leven van cliënten én behandelaars beter

Portaal

Karify is een portaal waarin informatievoorziening en -uitwisseling met gebruikers optimaal wordt gefaciliteerd. In Karify verenig je e-health, online communicatie en inzage in (medische) gegevens in één portaal.

 

E-health modules*

Via het Karify platform kun je gebruikers e-healthinterventies aanbieden. Maak gebruik van kant-en-klare modules, pas modules aan naar eigen inzicht of ontwikkel ze zelf.

Apps

Communiceer veilig via berichten en videogesprekken. Onze apps zijn volledig geïntegreerd met de Karify webapplicatie en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Videobellen

Videobellen in Karify is volledig geïntegreerd in het cliëntdossier en het e-healthplatform. Zo wordt videocommunicatie gemakkelijk een integraal onderdeel van je werkwijze.

Chatten

Gebruikers en professionals kunnen beveiligd digitaal communiceren via Karify. Verstuur beveiligde berichten met bijlagen, 1-op-1 en in groepen.

Monitoring*

Gebruikers kunnen aangeven en bijhouden hoe het met hen gaat en professionals meten de voortgang op afstand.

Service

Verbeter de online dienstverlening en toegankelijkheid van je organisatie met Karify. Bied bijvoorbeeld de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de e-consultfunctie of zorg dat afspraken eenvoudig inzichtelijk zijn.

Informeren

Het Karify-platform biedt een multimedia-bibliotheek waarin je gevalideerde informatie kunt plaatsen voor de gebruikers.

optimale workflow ondersteuning

Geïntegreerd met USER

Het unieke aan Karify is de integratie van alle apps met eHealth-programma’s en USER. Doordat alle informatie uit het EPD direct beschikbaar is en er in twee richtingen wordt gecommuniceerd, wordt het digitale deel van de behandeling veel gebruiksvriendelijker en efficiënter voor zowel de cliënt als de behandelaar.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?