Karify Cliëntenportaal 

Karify is een cliëntenportaal waarin we informatievoorziening en -uitwisseling met gebruikers optimaal faciliteren. Met het cliëntportaal hebben cliënten toegang tot alle zorg gerelateerde informatie, zoals behandelplannen, uitslagen en berichten. Daarnaast kunnen cliënten behandelinformatie eenvoudig delen met relevante zorgverleners. Ook verenigt u met Karify eHealth, ROM, online communicatie en inzage in (medische) gegevens in één
portaal.

Begeleiding tijdens gehele patiëntreis

Zet het portaal in om de gebruiker online te begeleiden tijdens de gehele patiëntreis: van aanmelding tot en met nazorg. Informeer uw gebruikers over wat ze van u kunnen verwachten en waar zij zelf alvast mee aan de slag kunnen. Met het Karify portaal biedt u de beste service omgeving aan uw cliënten, die overal en altijd bereikbaar is. .

Optimale informatie uitwisseling

Uniek aan het cliëntenportaal is dat zij in te zetten is per doelgroep of merk, zodat deze perfect aansluiten bij de merken van uw organisatie, terwijl de cliënt en behandelaar met slechts 1 login toegang hebben tot uw digitale portalen. Integraties worden ondersteund via de Karify API en Koppeltaal. Zo zorgt u met het Karify portaal voor een optimale uitwisseling van informatie met andere (back-end) systemen in uw applicatielandschap.

Karify Logo

Samen maken we het leven van cliënten én behandelaars beter

Portaal

Karify is een portaal waarin informatievoorziening en -uitwisseling met gebruikers optimaal wordt gefaciliteerd. In Karify verenigt u eHealth, online communicatie en inzage in (medische) gegevens in één portaal.

 

eHealth modules*

Via het Karify platform kunt u gebruikers eHealthinterventies aanbieden. Maak gebruik van kant-en-klare modules, pas modules aan naar eigen inzicht of ontwikkel ze zelf.

Apps

Communiceer veilig via berichten en videogesprekken. Onze apps zijn volledig geïntegreerd met de Karify webapplicatie en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Videobellen

Videobellen in Karify is volledig geïntegreerd in het cliëntdossier en het eHealthplatform. Zo wordt videocommunicatie gemakkelijk een integraal onderdeel van uw werkwijze.

Chatten

Gebruikers en professionals kunnen beveiligd digitaal communiceren via Karify. Verstuur beveiligde berichten met bijlagen, 1-op-1 en in groepen.

Monitoring*

Gebruikers kunnen aangeven en bijhouden hoe het met hen gaat en professionals meten de voortgang op afstand.

Service

Verbeter de online dienstverlening en toegankelijkheid van uw organisatie met Karify. Bied bijvoorbeeld de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de e-consultfunctie of zorg dat afspraken eenvoudig inzichtelijk zijn.

Informeren

Het Karify-platform biedt een multimedia-bibliotheek waarin u gevalideerde informatie kunt plaatsen voor uw gebruikers.

optimale workflow ondersteuning

Geïntegreerd met USER

Het unieke aan Karify is de integratie van alle apps met eHealth-programma’s en USER. Doordat alle informatie uit het EPD direct beschikbaar is en er in twee richtingen wordt gecommuniceerd, wordt het digitale deel van de behandeling veel gebruiksvriendelijker en efficiënter voor zowel de cliënt als de behandelaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

3 + 4 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.