eHealth platform

Wat is eHealth? Binnen het Karify-platform betekent eHealth dat er digitale elementen zoals online communicatie, interventies en informatie worden gecombineerd met persoonlijke begeleiding: blended zorg.

Het realiseren van een optimale cliëntreis met de juiste combinatie van persoonlijk contact en techniek, draagt bij aan een duurzame gedragsverandering bij de gebruiker.

Het Karify eHealthplatform voorziet de gebruiker in zijn hulpbehoefte en ondersteunt de professional bij zijn werk. Met realtime inzage in voortgang, communicatiemogelijkheden en een interventie-catalogus. Taakgericht, multidisciplinair en multi-device.

Interventies: blended zorg en online zelfhulp

Maak online interventies onderdeel van uw dienstenaanbod en begeleid gebruikers optimaal in hun blended zorgtrajecten. Gebruik kant-en-klare interventiemodules, pas modules naar wens aan of ontwerp ze zelf.

Communicatie

Karify biedt gebruikers en professionals verschillende mogelijkheden om veilig digitaal te communiceren via berichten, e-consult en beeldbellen.

Online informatie

Professionals stellen eigenhandig een slimme online bibliotheek samen in Karify. Zo biedt u een gebruiker gevalideerde multimediale informatie op maat ter ondersteuning van een zorg- of begeleidingstraject.

Monitoring

Met Karify meet u op afstand hoe het gaat met uw gebruikers en blijft u op de hoogte van de voortgang. Gebruikers geven door hun online gedrag continu indicaties van hun gesteldheid. Karify houdt deze activiteiten voor u bij en maakt ze inzichtelijk.

Integraties

Karify sluit aan via onze add-ons op diverse systemen. Via de Karify api en koppeltaal kunt u o.a. NETQ Rom, Questmanager, Pink Roccade en NEDap/Ons ontsluiten. Daarnaast maakt de api het mogelijk ook andere systemen te verbinden aan karify. Wel zo handig. Wist u dat als u Karify gebruikt in combinatie met User er directe besparing is te behalen op administratieve lasten in het dagelijkse werken.

Makkelijk werken

Voor een behandelaar ondersteund Karify het werken met online zorg optimaal, zet losse onderdelen in, volg de voortgang en krijg notrificaties. Werk digitaal met 1 account en heb toegang tot diverse online karify omgevingen, zo kunt u makkelijk werken voor diverse afdelingen, vanuit een dashboard..

intake behandeling nazorg zelfmanagement

eHealthmodules

Karify biedt een grote reeks aan eHealthmodules die u kunt toepassen van het moment van intake tot aan nazorg en zelfmanagement.

Wanneer ons contentteam een nieuwe eHealth module uitbrengt gaat de ontwikkeling gewoon door. We blijven onze modules voortdurend updaten naar de laatste inzichten. Hiermee krijgt uw cliënt of patiënt altijd de best mogelijke digitale zorg. Benieuwd naar de eHealth modules van Karify? Neem via onderstaande knop een kijkje in onze catalogus.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

1 + 8 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.