E-health voor Basis GGZ

In de basis GGZ heb je maar een beperkt aantal contactmomenten met je cliënt, dus je wilt in korte tijd veel bereiken. Met e-health voor basis GGZ kun je jouw cliënten op maat begeleiden en ook na hun behandeling toegang laten behouden tot nuttige online hulpmiddelen. Bekijk onze catalogus en ons basis-ggz startpakket met alle modules die je nodig hebt. Communiceer veilig met je cliënt tussen face-to-face gesprekken door, via beveiligde berichten, videobellen en de messenger-app.

Overal werken aan je herstel via de Karify app

Met Karify kun je je behandeling volledig online volgen! Dit doe je via de Karify app, deze is beschikbaar in de Android of Apple store. Alle interventies werken op je smartphone, tablet en pc. Daarnaast stuur je via de app eenvoudig berichten aan je behandelaar. De apps zijn volledig geïntegreerd met de Karify web-applicatie en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Optimale informatie-uitwisseling met Karify als portaal

Zet Karify in als portaal waarin informatievoorziening en -uitwisseling met gebruikers optimaal wordt gefaciliteerd. Verenig e-health, online communicatie en inzage in (medische) gegevens in één omgeving. Met Karify als portaal, zorg je voor een optimale uitwisseling van informatie uit andere (back-end) systemen in je applicatielandschap.

optimale workflow ondersteuning

Geïntegreerd met USER

Het unieke aan Karify is de integratie van alle apps met eHealth-programma’s en USER. Doordat alle informatie uit het EPD direct beschikbaar is en er in twee richtingen wordt gecommuniceerd, wordt het digitale deel van de behandeling veel gebruiksvriendelijker en efficiënter voor zowel de cliënt als de behandelaar.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?