E-health voor Jeugdhulp

In de Jeugdhulp is het beveiligd online communiceren met cliënten, het bieden van digitale informatie en werken met blended zorg in het hulptraject een sterke wens. Cliënten zijn vaak bekend met het gemak van smartphones en andere devices. Eenvoudig online toegang tot diensten is niet langer een extra maar een voorwaarde.
Karify is hiervoor de ideale oplossing: een schaalbaar en eenvoudig toegankelijk eHealth platform waarmee je snel en gemakkelijk in contact staat met de jeugdige of opvoeders.

E-health voor jeugd en opvoeders

Jongeren chatten met je via de Karify app. Voeg daar digitale elementen zoals informatie, oefeningen of videocontact aan toe en je biedt een volwaardig online ervaring voor de jeugdige, passend bij hun eigen werkelijkheid.

Blended zorg voor o.a. ambulant en residentieel

Maak als jeugdhulpinstelling voor bijvoorbeeld je ambulante -of residentiele afdeling gebruik van blended hulpprogramma’s (evidence based) om je hulptraject te ondersteunen en je cliënt meer regie te geven. Karify biedt kant-en-klare hulpprogramma’s om je dienstverlening toekomstbestendig in te richten. Zo hebben wij een breed aanbod van jeugdmodules als ook de modules van Jouwomgeving. Hiermee hebben wij het grootste aanbod voor jeugd in Nederland.

Karify en het ECD CARE4

Karify en het ECD CARE4 maken allebei onderdeel uit van Avinty. Deze bundeling van krachten zorgt onder andere voor standaard koppelingen tussen Karify Jeugd en CARE4. Hiermee wordt werken met e-health vanuit CARE4 zo laagdrempelig mogelijk. De wisselwerking tussen de e-health van Karify Jeugd en CARE4 wordt in samenwerking met klanten ontwikkeld. Wil je graag meer weten over de samenwerking tussen CARE4 en Karify Jeugd? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

optimale workflow ondersteuning

Geïntegreerd met USER

Het unieke aan Karify is de integratie van alle apps met eHealth-programma’s en USER. Doordat alle informatie uit het EPD direct beschikbaar is en er in twee richtingen wordt gecommuniceerd, wordt het digitale deel van de behandeling veel gebruiksvriendelijker en efficiënter voor zowel de cliënt als de behandelaar.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?