Karify in de specialistische GGZ

Krijg weer controle over de wijze waarop je zorg levert, met meer aandacht voor het gesprek en een beslissende rol voor de behandelaar. Karify helpt je om je tijd zo nuttig mogelijk in te zetten. Dat wil toch iedereen?

Innovatie maakt zorg beter

Met Karify ondersteun je bestaande zorg met digitale elementen en behandelingen zoals een preventieve omgeving, cliëntportaal, intake, behandeling en nazorg of een 100% online kliniek. Maak de zorg beter met innovatieve hulpmiddelen.

optimale workflow ondersteuning

Geïntegreerd met USER

Het unieke aan Karify is de integratie van alle apps met e-health programma’s en USER. Doordat alle informatie uit het EPD direct beschikbaar is en er in twee richtingen wordt gecommuniceerd, wordt het digitale deel van de behandeling veel gebruiksvriendelijker en efficiënter voor zowel de cliënt als de behandelaar.

De best mogelijke cliëntreis

Privacy én flexibiliteit staan voorop in Karify. De cliënt en behandelaar werken met één account, maar kunnen tegelijkertijd werken onder verschillende labels en/of healthspaces. De zorgprofessional werkt eenvoudig met collega’s samen aan een cliëntdossier. Karify faciliteert de cliënt op deze manier met de best mogelijke cliëntreis.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?