We vernieuwen de zorg in de volgende markten

We zijn specialisten in verschillende zorgmarkten. Onze oplossingen USER, CARE4, REFLEX en KARIFY zijn op maat gemaakt voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Verslavingszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatie en e-Health.

Revalidatie

Revalidatiezorg kenmerkt zich door haar multidisciplinaire karakter.
Met ruim 30 jaar ervaring in de revalidatie kennen we de pijnpunten. En weten we waar we die kunnen verlichten. REFLEX is 100% gemaakt voor de revalidatie.

Klik voor meer informatie

Gehandicaptenzorg

Onze overtuiging is dat als we zorgprofessionals en cliënten ondersteunen met een fantastisch gereedschap, de zorg beter wordt. Met CARE4 wordt het begeleiden van mensen met een handicap optimaal ondersteunt.

 Klik voor meer informatie

GGZ

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt. De zorgprofessional kan zich focussen op een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Klik voor meer informatie

Jeugdzorg

Ons CARE4 ECD is onderscheidend door onze kennis van de jeugdzorg, de rijkdom aan functionaliteit en de flexibiliteit van ons als leverancier. We zijn niet voor niets marktleider in de jeugdzorg. CARE4 wordt optimaal ingericht volgens jouw manier van werken. 

Klik voor meer informatie

Neem contact met ons op via onderstaande formulier.