Oldenzaal, 24 februari 2023

Avinty kondigt vandaag het vertrek van Onno Verstegen als CEO aan. Onno heeft zijn taken overgedragen aan de andere directieleden, met ondersteuning van Main Capital.

Onno zegt het volgende over zijn vertrek: “Ik vind het na bijna 5 jaar tijd om te vertrekken. We hebben samen een prachtig bedrijf opgebouwd waarbij ik op het gebied van bestuur het volste vertrouwen heb in de andere directieleden. Mijn taken heb ik actief overgedragen aan het directieteam. Op alle belangrijke activiteiten hebben we de beste mensen, waardoor de continuïteit van lopende projecten gewaarborgd blijft. Graag wil ik alle klanten, collega’s en aandeelhouders bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.”

Sjoerd Aarts, Partner bij Main Capital over het vertrek van Onno: “Onno heeft een erg belangrijke bijdrage geleverd om Avinty uit te bouwen tot de onderneming die het vandaag de dag is, en we zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet en harde werk. Wij hebben veel vertrouwen in de capaciteiten van de directie van Avinty en zullen hen actief ondersteunen om te blijven innoveren en een duurzame positieve impact te leveren aan de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg. Namens alle collega’s en klanten bedanken we Onno voor zijn inzet en we wensen hem veel succes in de volgende fase van zijn carrière.

Onno is per 21 februari jl. afgetreden als bestuurder van Avinty. Zijn taken zijn ondergebracht bij de overige directieleden. Hij zal tot 1 mei 2023 nog beschikbaar zijn voor overdracht en ondersteuning naar de directie en het bredere MT van Avinty. Er zal vooralsnog geen vervanger voor Onno geworven worden.

Avinty, opgericht in 1994 en gevestigd in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht, is ontstaan uit het samenbrengen van verschillende leidende zorgsoftwareleveranciers. Door een op innovatie gerichte strategie heeft Avinty haar productportfolio de afgelopen jaren uitgebreid tot een breder, verticaal EPD-aanbod, aangevuld met e-health oplossingen en mobiele gezondheidsapps. Avinty wordt in deze strategie bijgestaan door Main Capital Partners welke de bedrijfsfilosofie ondersteunt om een ecosysteem van leidende softwareoplossingen voor zorginstellingen te creëren. Avinty heeft 4 kantoren in Nederland, een softwareontwikkelingscentrum in Hongarije en telt momenteel 280 medewerkers.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Roel Klein (Manager Marketing)
Roel.klein@avinty.com
+31 (88) 055 06 30

Share This