Bestuurders Tom Nij Bijvank en Wenda Sondorp gaan in het komende half jaar stoppen met hun werkzaamheden voor Avinty Jouw Omgeving. Ook CTO Bart Heesink zal einde van het jaar zijn werkzaamheden overdragen. Alle drie willen ze ruimte maken voor nieuwe uitdagingen. Nu Jouw Omgeving goed is ondergebracht binnen de Avinty groep, is dit het juiste moment.

De potentie van eHealth en digitale zorg is groot en een belangrijke pijler binnen de strategie van Avinty. Avinty Jouw Omgeving focust zich onder andere op de doelgroep jeugdzorg, gehandicaptenzorg en het sociaal domein. Door de samenwerking met het eHealth platform en portaal van Karify én de integrale oplossing met het Avinty ECD CARE4 sluiten we goed aan op de behoeften van de markt. Door de onderlinge synergie in het ecosysteem van Avinty en de groeipotentie blijven we nieuwe innovatieve oplossingen brengen voor de zorgprofessionals en cliënten.

Onno Verstegen, CEO van Avinty: “Ik heb enorm veel respect voor wat de oprichters van Avinty Jouw Omgeving hebben opgebouwd: een prachtig bedrijf met een enorme toekomst, volledig passend bij de strategie van Avinty. We respecteren de keuze van de oprichters en zijn blij dat ze het tijdig hebben aangegeven, maar toch doet het vertrek pijn. We snappen dat het ondernemersbloed blijft stromen en wensen hun veel succes in de toekomst.”

Nieuwe directie

Inkie Theus wordt vanuit de groepsdirectie verantwoordelijk voor Avinty Jouw Omgeving. Ze heeft ervaren bestuurder Arthur van Cadsand als interim-directeur voor Avinty Jouw Omgeving aangesteld. Na een inwerkperiode zal hij vanaf 1 september de taken van Wenda overnemen, de taken van Tom zullen in een later stadium volgen. Bart en Tom zullen tegen het eind van het jaar Avinty verlaten. Daan Penning de Vries, director of engineering bij Avinty, zal ondersteuning en strategische sturing geven aan techniek en productontwikkeling.

Inkie Theus: “Met het toetreden van Jouw Omgeving tot de Avinty Groep in 2021 werd ik blij van de versterking van het cliëntperspectief binnen onze groep. Dit domein staat centraal in de visie en het ecosysteem van Avinty en hiermee gaan we ook echt het verschil maken. Afgelopen jaar heb ik in samenwerking met Tom, Bart en Wenda gewerkt aan onze visie op eHealth voor Avinty. Het werd duidelijk hoe zeer we dezelfde taal spreken in de ambities van beide platforms.”

Arthur van Cadsand, interim-directeur van Avinty Jouw Omgeving, deelt dit enthousiasme: “Ik heb veel zin om mij aan te sluiten bij Avinty. Ik heb al veel van Tom en Wenda gehoord en kan bevestigen dat ik volledig achter de meerwaarde en propositie van Jouw Omgeving sta. Ik wil graag het gedachtegoed en het DNA van Jouw Omgeving voortzetten in samenwerking met productmanager en medeoprichter Robbert Slotman en het team van Avinty Jouw Omgeving. Mijn opdracht is – om samen met Inkie en Robbert – de missie en visie van Jouw Omgeving te continueren en het platform verder te laten groeien.”

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Avinty:
Roel Klein, Manager Marketing
roel.klein@avinty.com

Over Avinty

Wij zijn Avinty. Een nieuwe naam, met jarenlange ervaring. Hoe dat kan? Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineengeslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions, Jouw Omgeving en Karify. Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren.

Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg te vernieuwen met betrouwbare, moderne en geïntegreerde oplossingen voor zorgprofessionals en cliënten. Voor hen maken wij graag het verschil. Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER, JOUW OMGEVING en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Audiologie en het Sociaal Domein.

EINDE PERSBERICHT

Share This