Op 14, 15 en 16 juni vindt de vakbeurs Zorg & ICT plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Deze beurs is onderdeel van de Dutch Health Week. Avinty is hier als marktleider uiteraard bij aanwezig. Het thema van dit jaar, maak het verschil, samen werken aan zorg en gezondheid, sluit naadloos aan bij onze missie en visie. Als zorgvernieuwers werken we namelijk samen aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorg proces en proberen we dagelijks het verschil te maken voor zorgprofessionals en hun cliënten.

Op de beursvloer vind je als zorgprofessional alles rondom duurzame en toekomstbestendige zorg. Niet alleen in de vorm van innovaties, bedrijven en stands, maar ook lezingen in de Dutch Health Hub Arena, Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy.

Op de vakbeurs Zorg & ICT presenteren wij ons complete ecosysteem, waarin onze beste zorgoplossingen geïntegreerd samenwerken. Ons team vertelt je graag meer over wat Avinty voor jouw organisatie kan betekenen. Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER, KARIFY en JOUW OMGEVING zijn op maat gemaakt voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatie, Audiologie, Sociaal Domein en e-Health.

Door onze oplossingen optimaal met elkaar te laten samenwerken en integreren zorgen we ervoor dat zorgprofessionals een optimale gebruikersbeleving, workflow en procesondersteuning beleven. Daardoor ontstaat er meer werkplezier en minder administratieve lasten. Voor de cliënt en patiënt integreren we onze portaal en e-Health oplossingen zodat deze meer in de regie komen en laagdrempeliger zorg kunnen ontvangen.

Meer weten? Bezoek onze stand voor een kop koffie of een vitamineboost en laat je inspireren en informeren. Wil jij ook graag deze beurs bezoeken? Dan ontmoeten wij je graag. Meld je aan voor gratis toegang via Dutch Health Week 2022.

Share This