Wij zijn Avinty. Dit is ons verhaal.

Softwarespecialisten.

Wij zijn Avinty. Een nieuwe naam, met jarenlange ervaring. Hoe dat kan? Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineen geslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions, Jouw Omgeving, Roosterplatform en Karify. Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren.

Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen met betrouwbare oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt. Voor hen maken wij graag het verschil. Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER, JOUW OMGEVING en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg.

Met hart voor de zorg.

Net als jij zijn wij specialisten op ons vakgebied. Onze kennis van de meest betrouwbare en innovatieve software mogelijkheden in de ICT is groot. Door jarenlange ervaring in verschillende zorgmarkten weten we wat er speelt. En hoe we hier met technologie op in kunnen spelen.

In co-creatie met zorginstellingen ontwikkelen en implementeren we EPD’s, ECD’s en eHealth oplossingen die werken. Oplossingen die volledig aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van de zorgprofessional.

We helpen de teamleider zijn werkprocessen goed in te richten. Verlichten administratieve lasten voor de behandelaar. Zijn de financiële levensader voor de zorginstelling. Borgen de wet-en regelgeving. Versimpelen de planning en registratie voor de planners. En brengen de regie terug bij de patiënt en cliënt.

Zo maken we elke dag het verschil. Zodat de tijd echt naar de zorg van de patiënt en cliënt gaat. Want dat is waar het om gaat. Dagelijks werken meer dan 65.000 zorgprofessionals met onze software. En daar zijn we trots op.

Onze Missie & Visie

Samen de zorg vernieuwen

Samen werken we aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorg proces. We ontwikkelen oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Met passie werken met en voor onze klanten, zodat tijd echt naar de zorg van de cliënt en patiënt gaat. Dat is onze drive. We blenden de kennis en ervaring van de zorgprofessional met onze expertise van de nieuwste technologieën. Dat zit in ons DNA.

Alleen zo zijn we in staat de meest ultieme zorginformatiesystemen te ontwikkelen en te implementeren. Daardoor leveren onze klanten bewijsbaar betere zorg.

Wij zijn zorgvernieuwers, net als jij.

De beste zorg voor iedereen

Samen met zorginstellingen ontwikkelen we slimme en ondersteunende software voor de zorg. Daar zijn we trots op. Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd. Hierdoor kan de zorgprofessional excelleren. Want iedere cliënt en patiënt verdient de beste zorg. Daar doen we het voor.

Onze kernwaarden.

Samen

Co-creatie

Branchespecifiek

Open systemen

Toegankelijkheid

Betrouwbaar

Veilig

Kwaliteit

Beschikbaarheid

Vernieuwen

Verbeteren

Innovatie

Zelfreflectie

Samen maken we het verschil

zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 235 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de Zorg.

kantoren

Je vindt ons in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht. 

Behandelaren geholpen

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? 

5 + 7 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.