Roosterplatform kiest in de MSR voor Avinty Revalidatie als implementatiepartner.

20 apr 2020 | REFLEX

Avinty Revalidatie zal als implementatiepartner van Roosterplatform de komende maanden diverse MSR instellingen begeleiden bij de implementatie van Roosterplatform.

? Met Roosterplatform is het mogelijk om op basis van de zorgpaden, een zogenaamde ‘zorg activiteiten bestellijst’ volledig automatisch te laten plannen over de beschikbare behandeltijd. Met deze implementatie wordt het gehele planproces eenduidiger, transparanter en kan efficiënter worden omgegaan met de inzet van planners en de totale behandeltijd.

?Doordat Roosterplatform is gekoppeld aan het bestaande Revalidatie EPD is het een overgang naar een nieuwe methode in de omgeving die men reeds gewend is. Met Roosterplatform implementeren we dus een zeer vernieuwende manier van omgaan met de behandelroosters.

De implementatie van deze nieuwe planmethode is op 2 april gestart bij Vogellanden in een pilot, zij overwegen serieus voor Roosterplatform te kiezen. Adelante Zorggroep en UMCG Centrum voor Revalidatie Beatrixoord volgen half april met de interne kick-off. De verwachting is dat de eerste afdelingen nog voor de zomer automatisch plannen.

Revalidatie

Revalidatiezorg kenmerkt zich door haar multidisciplinaire karakter. Elke specialist werkt vanuit zijn eigen discipline en locatie aan een gezamenlijk doel. 

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This