Roosterplatform kiest in de MSR voor Avinty Revalidatie als implementatiepartner.

20 apr 2020 | REFLEX

Avinty Revalidatie zal als implementatiepartner van Roosterplatform de komende maanden diverse MSR instellingen begeleiden bij de implementatie van Roosterplatform.

👉 Met Roosterplatform is het mogelijk om op basis van de zorgpaden, een zogenaamde ‘zorg activiteiten bestellijst’ volledig automatisch te laten plannen over de beschikbare behandeltijd. Met deze implementatie wordt het gehele planproces eenduidiger, transparanter en kan efficiënter worden omgegaan met de inzet van planners en de totale behandeltijd.

👉Doordat Roosterplatform is gekoppeld aan het bestaande Revalidatie EPD is het een overgang naar een nieuwe methode in de omgeving die men reeds gewend is. Met Roosterplatform implementeren we dus een zeer vernieuwende manier van omgaan met de behandelroosters.

De implementatie van deze nieuwe planmethode is op 2 april gestart bij Vogellanden in een pilot, zij overwegen serieus voor Roosterplatform te kiezen. Adelante Zorggroep en UMCG Centrum voor Revalidatie Beatrixoord volgen half april met de interne kick-off. De verwachting is dat de eerste afdelingen nog voor de zomer automatisch plannen.

Revalidatie

Revalidatiezorg kenmerkt zich door haar multidisciplinaire karakter. Elke specialist werkt vanuit zijn eigen discipline en locatie aan een gezamenlijk doel. 

Gerelateerde berichten

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...

Avinty ontsluit ZIB’s succesvol uit EPD bij revalidatiecentra

 Het Versnellingsprogramma Informatie uitwisseling Patiënt Professional (VIPP) is...

Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg & Revalidatie

Yes, we zijn over! 🥳 Na een feestelijke bijeenkomst met alle medewerkers gaan NederCare B.V. en...

Avinty op Bedrijvendagen Twente

Op zoek naar een uitdagende stage, traineeship, afstudeeropdracht of gave baan?

Bedankt!

Bram Heidemann, Eldin Novalic, Stefan Gansevles, Lara van Wijk en Kay Weierink hebben met succes...
Share This