“De toekomst maak je zelf met elkaar”

29 sep 2020 | REFLEX

Een prachtige en veelbelovende uitspraak van Andrea Knevel, onze nieuwe Business Analist bij Avinty Revalidatie. Wij zijn erg blij met deze aanvulling van ons team. Naast genieten van de natuur en haar gezin vindt Andrea het erg fijn om te dansen. Even voorstellen…

Waarom Avinty?
“Ik ben iemand die graag in een functie zit waarin een bijdrage wordt geleverd aan het verbeteren van de maatschappij en de wereld. Bij Avinty Revalidatie kan ik daadwerkelijk iets voor de revalidatie betekenen. De zorg ligt dicht bij mijn hart, dat ik nu op een plek zit waarbij ik invloed uit kan oefenen op het verbeteren van de zorg is voor mij een hele fijne stap vooruit.” aldus Andrea.

“Hiervoor heb ik 18 jaar bij een zorginstelling in Elburg gewerkt. Hier bekleedde ik diverse functies naast elkaar; die van fysiotherapeut, afdeling coördinator en projectleider. Hierdoor was ik veel bezig met methodisch handelen en verslaglegging. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in welke verbeterslagen er met een EPD te behalen zijn. Ik heb vaak snel helder hoe dingen aangepast kunnen worden om het EPD beter ondersteunend te laten worden aan het revalidatieproces. Ik ken de andere kant van de tafel en weet wat de werkvloer nodig heeft. Het mooie hiervan is dat daar waar het vroeger ophield voor mij, ik nu verder kan en in deze nieuwe functie invloed heb op het verbeteren en vernieuwen van een EPD voor de revalidatie.”

Wat wordt je rol binnen Avinty als Business Specialist Revalidatie?
Andrea vertelt; “Ik begrijp zowel de pijn van de zorgverlener als de wereld van productontwikkeling. Die breng ik in verbinding met elkaar. Ik sla dus een brug tussen onze (potentiële) klanten en Avinty Revalidatie. Ik speel een rol in alles dat te maken heeft met zorginhoud ten aanzien van REFLEX.Door mijn achtergrond als fysiotherapeut werkend in een multidisciplinaire setting kan ik me goed in de klant verplaatsen. Ik spreek de taal van het behandelteam. Het is aan mij om, samen met de zorgprofessionals, de kansen en problemen scherp in kaart te brengen en te prioriteren om vervolgens met ons Research & Development team en onze UX designers te bedenken hoe we deze slim op kunnen lossen in REFLEX. Van nature ben ik een echte team-player en leg ik graag contact met mensen, ongeacht de rol in het zorgproces. Andersom maak ik de technische vertaalslag naar de zorg toe voor onze klanten. Zo maken we REFLEX echt ondersteunend aan de werkprocessen van de zorgprofessionals in de revalidatie.”

Wat denk jij dat de zorg nodig heeft?
“Mensen die in de zorg werken willen bezig zijn met zorg verlenen, van alle andere dingen daar omheen willen ze zo min mogelijk hinder ondervinden. Wat de zorg nodig heeft is dat je alle voorwaarden kunt faciliteren, zodat zorgprofessionals tijd hebben om hun werk goed kunnen doen en zich niet druk hoeven maken over de randvoorwaarden. Anderzijds heeft de zorg meer baat bij structuur, kaders en handvatten. Zeker in de revalidatie zie je nog weleens dat zorgverleners verzanden in alles willen doen voor de cliënt. Dus een EPD met zorgpaden kan echt helpend zijn om dingen af te kaderen, hiermee ondersteunen wij de zorgprofessional in het kiezen van de juiste behandeling.” “Vanuit het cliëntperspectief heb je binnen de zorg ook de rol om meer regie bij de cliënt neer te leggen. Dit is een cultuuromslag die plaats moet vinden binnen de zorg. Het is natuurlijk een utopie om te denken dat je dit zomaar even verandert, maar ik wil er in ieder geval een mooie bijdrage aan leveren!”

Hoe zie je de toekomst?
“Daar kan ik kort over zijn, de toekomst maak je tenslotte zelf met elkaar en dat is precies wat ik bij Avinty ga doen.”

Revalidatie

Revalidatiezorg kenmerkt zich door haar multidisciplinaire karakter. Elke specialist werkt vanuit zijn eigen discipline en locatie aan een gezamenlijk doel. 

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This