Maatschappelijk werk

Tijd en aandacht voor échte zorg

Als zorgprofessional zet jij je dagelijks in om de sociale en mentale veerkracht van buurten, bewoners en cliënten te versterken. Hiervoor heb je tijd en aandacht nodig. Maar met een volle agenda en toenemende zorgvraag, kan dit een uitdaging zijn. Avinty helpt jou meer tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg door technologie in te zetten voor jou en de cliënt. Ontdek op deze pagina hoe wij je zorgproces ondersteunen en een bijdrage leveren aan jouw werkplezier.

Avinty zorgvernieuwers

Jij de zorg, wij de technologie!

Jij bent in de maatschappelijke hulpverlening gaan werken om mensen te ondersteunen bij het oplossen van problemen in hun dagelijks leven, zodat ze weer meer regie over hun leven krijgen en hun deelname in de maatschappij kunnen versterken. Wij helpen jou daarbij met onze technologie. We maken makkelijke en slimme oplossingen die je helpen bij het organiseren van je werk, snel inzicht geven in belangrijke informatie én samenwerken met de cliënt en haar systeem ondersteunen. Onze oplossingen kenmerken zich door eenvoud en sluiten aan op de technologie die je al kent van bijvoorbeeld je eigen telefoon. Zo helpen wij zorgprofessionals zoals jij direct meer ruimte te maken voor échte zorg.

Wie zijn wij? Avinty ontwikkelt software die aansluit op werkprocessen in de zorg. Zodat jij je tijd en aandacht kunt richten op de cliënt.

Gehandicaptenzorg ECD

Administratieve lasten verlagen

Meer tijd voor je cliënt

Reis jij van cliënt naar cliënt en brengt dit veel administratieve taken met zich mee? Met de CARE4 app kun je gemakkelijk en direct onderweg je afspraken registreren. Met enkele klikken registreer je de cliënttijd, reistijd en kilometers. Registreer je liever in het bijzijn van de cliënt? Ook achter de voordeur schrijf of spreek je (samen met je cliënt) direct rapportages in, waardoor details bewaard blijven. De tijdschrijfassistent helpt jou snel je tijd per cliënt te registreren door automatisch voorstellen te doen. Check, (pas aan) en bevestig het voorstel. Dit scheelt jou veel tijd aan het einde van je werkdag. 

Intuïtief in gebruik

Eén cliënt, één dossier

Het uitgangspunt van het ECD is dat jij zo intuïtief mogelijk kan werken, in een gebruiksvriendelijke omgeving. Standaardtaken zijn maximaal geautomatiseerd. Na éénmalige invoer van gegevens, reist deze informatie met je cliënt mee gedurende het zorgproces. En hoeft alleen nieuwe informatie nog worden vastgelegd. Als maatschappelijk werker schakel je vaak met andere disciplines en vorm je samen een multidisciplinair team. Door de eenmalige invoer van gegevens heb jij, samen met je collega’s en externe specialisten de juiste informatie met één klik op je dashboard. Al deze partijen krijgen toegang tot het ECD en alle informatie komt in één dossier terecht. Doordat autorisaties in detail worden ingericht, zie jij alleen informatie die voor jou bestemd is. Worden er wijzigingen of rapportages toegevoegd? Dan ontvang je automatisch een update in je dashboard. Zo mis jij nooit belangrijke informatie en is iedereen op de hoogte.

Gehandicaptenzorg ECD

De juiste hulp op ieder moment

Laagdrempelige en effectieve voor- en nazorg

Als maatschappelijk hulpverlener wil je zoveel mogelijk mensen helpen. Door het gebruik van onze e-health cliëntomgeving (Jouw Omgeving) krijg je meer inzicht in het cliëntbeeld en kun je zorg op afstand bieden zoals online modules. De e-healthbibliotheek is rijk gevuld met modules van bestaande content. Hierdoor kan de cliënt zelfstandig aan de slag. Vroegtijdig in beeld komen bij de cliënt heeft een positieve invloed op het verloop van het behandeltraject én de doorstroom van cliënten. Is het zorgtraject van de cliënt afgerond? Met de e-healthomgeving blijf je op een laagdrempelige manier in contact met je cliënt en wordt terugval gereduceerd en eventuele aandachtspunten opgepakt. Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken?

Systemen koppelen

Optimale (keten)samenwerking 

Omdat onze klanten steeds meer samenwerken, moeten de systemen ook goed data met elkaar kunnen uitwisselen. Dat geldt voor interne systemen (boekhouding – zoals AFAS), alsook externe sectorale systemen en cliëntsystemen. Door gebruik te maken van Avinty Connect, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern. Op die manier kun je optimaal profiteren van een fundamenteel open ecosysteem waarmee interoperabiliteit vergemakkelijkt wordt. In de video zie je hoe ons open ecosysteem in de praktijk werkt.

Veiligheid

Voorbereid op de toekomst

Veiligheid cliëntgegevens

We voldoen aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001. Ook hebben we continu focus op versleuteling van persoonsgegevens binnen het netwerk en de AVG. We beschikken over een compleet informatiebeveiligingsbeleid. Ons security team is iedere dag bezig met relevante wetgeving en het onderhouden van ons complete beleid. Bij ons is het altijd safety-first.

Benieuwd wat CARE4 en Jouw Omgeving voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je meer weten over de optimale inrichting van CARE4 en Jouw Omgeving voor jouw organisatie en van gedachten wisselen over de toepassing ervan?

Plan een afspraak met Paul van den Berg (paul.vandenBerg@avinty.com) of vul onderstaand formulier in.