Maatschappelijke opvang 

Tijd en aandacht voor échte zorg

Als zorgprofessional zet jij je dagelijks in om kwetsbare mensen te begeleiden en te helpen de regie (terug) te geven over hun leven. Hiervoor heb je tijd en aandacht nodig. Maar de zorgvraag stijgt en de druk op je agenda neemt toe. Avinty helpt jou meer tijd en aandacht vrij te maken voor échte zorg door technologie in te zetten voor jou en de cliënt. Ontdek op deze pagina hoe wij je zorgproces ondersteunen en een bijdrage leveren aan jouw werkplezier.

Avinty zorgvernieuwers

Jij de zorg, wij de technologie!

Jij bent in de maatschappelijke opvang gaan werken om mensen opvang te bieden die dakloos zijn of dreigen te worden, en hen te begeleiden naar een persoonlijk en maatschappelijk herstel. Wij ondersteunen jou daarbij met onze technologie. We maken makkelijke en slimme (digitale) oplossingen die je helpen bij het organiseren van je werk, snel inzicht geven in belangrijke informatie én samenwerken met de cliënt en haar systeem ondersteunen. Onze oplossingen kenmerken zich door eenvoud en sluiten aan op de technologie die je al kent van bijvoorbeeld je eigen telefoon. Zo helpen wij zorgprofessionals zoals jij direct meer ruimte te maken voor échte zorg.

Wie zijn wij? Avinty ontwikkelt software die aansluit op werkprocessen in de zorg. Zodat jij je tijd en aandacht kunt richten op de cliënt.

Administratieve lasten verlagen

Meer tijd voor je cliënt

Besteed jij ook liever de tijd die je kwijt bent aan administratieve taken aan de zorg voor je cliënten? Wij kunnen je hiermee helpen. Doordat de invoer van gegevens eenmalig plaatsvindt bij de bron, wordt direct op alle relevante plekken in ons ECD CARE4 de data verwerkt en geregistreerd. Dit scheelt jou en je collega’s veel tijd. Op het dashboard zie je in één oogopslag alle (nieuwe) relevante informatie en is gedetailleerde informatie hooguit twee klikken van je verwijderd. Andere administratieve taken zoals tijdschrijven en declareren wordt maximaal geautomatiseerd. Functionaliteiten waardoor jij meer tijd overhoudt voor je cliënten.

Een overzichtelijk dashboard

Alleen de noodzakelijke gegevens vastleggen

Als er een slaapplek geregeld moet worden, is snel schakelen en handelen gewenst. Als zorgprofessional wil je zo snel en eenvoudig mogelijk alleen de noodzakelijke gegevens vastleggen. Het cliëntvolgsysteem biedt jou een dashboard aan met sjablonen en widgets die jij op dat moment nodig hebt. Daarmee is het een flexibel maar wel volledig cliëntvolgsysteem. De procesbegeleiding geeft je direct handvatten hoe je moet handelen en waar rekening mee gehouden moet worden. Door de eenmalige invoer van gegevens heb jij, je collega’s en externen (zoals specialistische zorg) alle informatie direct bij de hand. Hierdoor kan jij snel schakelen naar de juiste informatie en de cliënt ondersteunen.

De juiste hulp op ieder moment

Laagdrempelige en effectieve voor- en nazorg

Vroegtijdig hulp bieden ter preventie en goede nazorg geven om terugval te voorkomen, dat is waar jij je voor inzet als zorgprofessional. Door het gebruik van ons ECD geïntegreerde e-health omgeving (Jouw Omgeving) kan jij cliënten helpen door online modules aan te bieden in combinatie met face-to-face zorg. Hierdoor krijgt de cliënt meer regie en kan zij op elk moment de juiste zorg ontvangen. Vroegtijdig in beeld komen bij de cliënt heeft een positieve invloed op het verloop van het zorgtraject én de doorstroom van cliënten. Is het zorgtraject van de cliënt afgrond? Ook dan biedt de e-health omgeving op een laagdrempelige manier zorg aan waardoor de opgebouwde zorg in stand wordt gehouden om terugval te voorkomen. Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken?

 

Systemen koppelen

Optimale (keten)samenwerking 

Omdat onze klanten steeds meer samenwerken, moeten de systemen ook goed data met elkaar kunnen uitwisselen. Dat geldt voor interne systemen (boekhouding – zoals AFAS), alsook externe sectorale systemen en cliëntsystemen. Door gebruik te maken van Avinty Connect, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern. Op die manier kun je optimaal profiteren van een fundamenteel open ecosysteem waarmee interoperabiliteit vergemakkelijkt wordt. In de video zie je hoe ons open ecosysteem in de praktijk werkt.

USER BI en haar mogelijkheden.

Voorbereid op de toekomst

Veiligheid cliëntgegevens

We voldoen aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001. Ook hebben we continu focus op versleuteling van persoonsgegevens binnen het netwerk en de AVG. We beschikken over een compleet informatiebeveiligingsbeleid. Ons security team is iedere dag bezig met relevante wetgeving en het onderhouden van ons complete beleid. Bij ons is het altijd safety-first.

Benieuwd wat CARE4 en Jouw Omgeving voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je meer weten over de optimale inrichting van CARE4 en Jouw Omgeving voor jouw organisatie en van gedachten wisselen over de toepassing ervan?

Plan een afspraak met Paul van den Berg (paul.vandenBerg@avinty.com) of vul onderstaand formulier in.