De eigen koers van Terwille leidt tot ingebruikname van USER

15 jul 2020 | USER

Eigenzinnig en vasthoudend als Terwille is, hebben zij midden in de Corona-tijd USER als EPD van Avinty GGZ in gebruik genomen. 

“Door veroudering van ons huidige EPD, de vele wijzigingen in wet- en regelgeving en nieuwe financieringsvormen waren we op zoek naar een nieuw EPD. USER kwam als winnaar uit de bus. In USER worden de werkprocessen van zorgprofessionals perfect ondersteund en ook de 1-druk-op-de-knop-facturatie wordt een ware uitkomst. Het is fijn om met USER een EPD te hebben wat al jaren bewijst hét EPD voor de Verslavingszorg te zijn.“ zegt Pier Hiemstra, projectleider bij Terwille.

“We kijken terug op een mooi traject. De Corona maatregelen gooiden aanvankelijk wat roet in het eten bij het afstemmen van de conversies en ook bij het trainen van key users en eindgebruikers. Gelukkig hebben we onze trainingen snel in online trainingen om kunnen zetten en hebben zo iedereen goed in kunnen werken met USER. “ aldus Ursela Olde Weghuis, projectleider bij Avinty GGZ.

Terwille verslavingszorg is een christelijke hulpverleningsorganisatie voor psychische- en verslavingsproblematiek met ongeveer 100 medewerkers. De medewerkers bieden hulp aan mensen die te maken hebben met verslaving en/of prostitutie.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...

Avinty ontsluit ZIB’s succesvol uit EPD bij revalidatiecentra

 Het Versnellingsprogramma Informatie uitwisseling Patiënt Professional (VIPP) is...

Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg & Revalidatie

Yes, we zijn over! 🥳 Na een feestelijke bijeenkomst met alle medewerkers gaan NederCare B.V. en...

Avinty op Bedrijvendagen Twente

Op zoek naar een uitdagende stage, traineeship, afstudeeropdracht of gave baan?

Bedankt!

Bram Heidemann, Eldin Novalic, Stefan Gansevles, Lara van Wijk en Kay Weierink hebben met succes...
Share This