De eigen koers van Terwille leidt tot ingebruikname van USER

15 jul 2020 | USER

Eigenzinnig en vasthoudend als Terwille is, hebben zij midden in de Corona-tijd USER als EPD van Avinty GGZ in gebruik genomen. 

“Door veroudering van ons huidige EPD, de vele wijzigingen in wet- en regelgeving en nieuwe financieringsvormen waren we op zoek naar een nieuw EPD. USER kwam als winnaar uit de bus. In USER worden de werkprocessen van zorgprofessionals perfect ondersteund en ook de 1-druk-op-de-knop-facturatie wordt een ware uitkomst. Het is fijn om met USER een EPD te hebben wat al jaren bewijst hét EPD voor de Verslavingszorg te zijn.“ zegt Pier Hiemstra, projectleider bij Terwille.

“We kijken terug op een mooi traject. De Corona maatregelen gooiden aanvankelijk wat roet in het eten bij het afstemmen van de conversies en ook bij het trainen van key users en eindgebruikers. Gelukkig hebben we onze trainingen snel in online trainingen om kunnen zetten en hebben zo iedereen goed in kunnen werken met USER. “ aldus Ursela Olde Weghuis, projectleider bij Avinty GGZ.

Terwille verslavingszorg is een christelijke hulpverleningsorganisatie voor psychische- en verslavingsproblematiek met ongeveer 100 medewerkers. De medewerkers bieden hulp aan mensen die te maken hebben met verslaving en/of prostitutie.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This