De Hoop GGZ is live met USER

3 nov 2020 | USER

Vandaag is De Hoop GGZ succesvol live gegaan met het EPD USER.

‘USER kenmerkt zich door zijn brede geïntegreerde functionaliteit en heeft de wet- en regelgeving strak in het systeem,’ zegt Jaap de Gruijter, Voorzitter Raad van Bestuur de Hoop ggz, over de keuze voor het EPD USER.

‘Oorspronkelijk was de planning om USER al in het voorjaar te gaan gebruiken. Met de uitbraak van het coronavirus hebben we de beslissing moeten nemen om de livegang uit te stellen tot het najaar van 2020. De medewerkers van Avinty hebben zich flexibel opgesteld en hard meegewerkt om ook weer de nieuwe deadline te halen. En nu zijn we echt live! Vol goede moed gaan we aan de slag met USER, met vertrouwen dat we hiermee een goede basis hebben om onze Missie nog beter in te kunnen vullen om mensen op weg te helpen naar een nieuw leven.

‘We hebben in gezamenlijkheid met een fijn en pro-actief team een top prestatie geleverd en zijn blij dat de Hoop nu live is. Door de Corona maatregelen hebben we veel via Microsoft Teams gedaan in plaats van op locatie, we hebben samen een mooi resultaat bereikt waar we trots op mogen zijn.‘  Aldus Jenneke IJzerman, projectleider bij Avinty GGZ.

De Hoop ggz is een christelijke GGZ instelling die op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische of verslavingsproblemen op weg naar herstel helpt. De Hoop ggz heeft 500 fte en biedt hulp op verschillende locaties in Nederland. Ze zijn gevestigd in Dordrecht, Houten, Amersfoort, Vlissingen, Rotterdam en Veenendaal. 

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This