De Hoop GGZ is live met USER

3 nov 2020 | USER

Vandaag is De Hoop GGZ succesvol live gegaan met het EPD USER.

‘USER kenmerkt zich door zijn brede geïntegreerde functionaliteit en heeft de wet- en regelgeving strak in het systeem,’ zegt Jaap de Gruijter, Voorzitter Raad van Bestuur de Hoop ggz, over de keuze voor het EPD USER.

‘Oorspronkelijk was de planning om USER al in het voorjaar te gaan gebruiken. Met de uitbraak van het coronavirus hebben we de beslissing moeten nemen om de livegang uit te stellen tot het najaar van 2020. De medewerkers van Avinty hebben zich flexibel opgesteld en hard meegewerkt om ook weer de nieuwe deadline te halen. En nu zijn we echt live! Vol goede moed gaan we aan de slag met USER, met vertrouwen dat we hiermee een goede basis hebben om onze Missie nog beter in te kunnen vullen om mensen op weg te helpen naar een nieuw leven.

‘We hebben in gezamenlijkheid met een fijn en pro-actief team een top prestatie geleverd en zijn blij dat de Hoop nu live is. Door de Corona maatregelen hebben we veel via Microsoft Teams gedaan in plaats van op locatie, we hebben samen een mooi resultaat bereikt waar we trots op mogen zijn.‘  Aldus Jenneke IJzerman, projectleider bij Avinty GGZ.

De Hoop ggz is een christelijke GGZ instelling die op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische of verslavingsproblemen op weg naar herstel helpt. De Hoop ggz heeft 500 fte en biedt hulp op verschillende locaties in Nederland. Ze zijn gevestigd in Dordrecht, Houten, Amersfoort, Vlissingen, Rotterdam en Veenendaal. 

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.Karify was reeds...

Avinty op Dutch Health Week

Van 18 t/m 21 mei zijn wij aanwezig tijdens de eerste editie van de Dutch Health Week,...

Avinty en Jouw Omgeving slaan handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor...

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...

Avinty ontsluit ZIB’s succesvol uit EPD bij revalidatiecentra

 Het Versnellingsprogramma Informatie uitwisseling Patiënt Professional (VIPP) is...
Share This