Even voorstellen…Ellie van Houten

21 jul 2021 | USER

Terug van weggeweest
“Ik ben al een hele tijd aan boord bij Avinty GGZ. Ik ben tien jaar geleden begonnen als consultant en na zeven jaar heb ik de overstap gemaakt naar ontwikkeling. Als ontwikkelaar heb ik o.a. de dashboards en signalering ontwikkeld en was ik de afgelopen anderhalf jaar betrokken bij de nieuwe interface NOVA en de jw/wmo/gzsp financiering.

Vanaf 1 juli ben ik weer aan de slag als consultant en zal me vooral gaan richten op conversies. In deze rol komt mijn technische kennis goed van pas. Gezien mijn ruime ervaring als consultant kan ik natuurlijk waar nodig ook collega’s ondersteunen. Achter Avinty zit een groep enorm gedreven mensen die er alles aan doen om de zorg zo goed mogelijk te ondersteunen. Er wordt keihard gewerkt en iedereen helpt elkaar wanneer dat nodig is. Het voelt goed om onderdeel te zijn van die groep mensen.”

Het verschil maken
“Ik vind het geweldig om te zien dat door goede software een behandelaar meer tijd over heeft om aan de cliënt te besteden. Want dat is waar we het voor doen. Er is zoveel wet- en regelgeving waar rekening mee gehouden moet worden. Door veel samen te werken met de klant kunnen we mooie resultaten neerzetten.

Nieuwe klanten hebben enorm veel baat bij een goede conversie. Als dat soepel loopt, is dat een grote zorg minder binnen de zorgorganisatie. Bij de start met nieuwe software moeten behandelaren zich geen zorgen hoeven te maken over afspraken die kwijt zijn of declaraties die niet kloppen. Hier zet ik me voor in en op deze manier kan ik een verschil maken. Daarnaast hoop ik eindgebruikers te laten zien hoe onze nieuwe interface de werkprocessen nog beter kan ondersteunen.”  


Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This