Even voorstellen…Josephine Kleij

21 jul 2021 | USER

De zorg ondersteunen
“Na het afronden van mijn opleiding Bouwkunde aan de HTS heb ik een aantal jaren in binnen- en buitenland als werkvoorbereider gewerkt. Na het maken van een wereldreis wilde ik iets gaan doen wat dichter bij mijn hart ligt: de zorg ondersteunen. Ik ben toen gestart bij een startende instelling in de GGZ en heb daar de zorgadministratie opgezet en had ook de rol van applicatiebeheerder. Vervolgens heb ik de zorgadministratie gecoördineerd en ook wederom applicatiebeheer gedaan bij een Jeugdzorginstelling. Nu ga ik met veel enthousiasme aan de slag bij Avinty! Mijn opgedane kennis en ervaring bij zorgorganisaties kan ik heel goed inzetten aan de kant van softwareleverancier.”

Het werk van de zorgprofessional makkelijker maken
USER is een prachtig pakket met heel veel mogelijkheden. Hoe langer ik er mee werk, hoe meer ik de mogelijkheden ervaar. Ik vind het leuk om bezig te zijn met de vertaalslag van de wensen en behoeftes van een zorgorganisatie naar de mogelijkheden in USER binnen de kaders van specifieke werkprocessen van de klant en wet- en regelgeving. Maar juist die puzzel, die trekt me heel erg. Door mijn werk als consultant hoop ik zo het werk van een behandelaar een stuk makkelijker en leuker te maken. Zodat deze meer tijd kan besteden aan dat waarin ze goed zijn: zorg leveren. Uiteindelijk hoop ik dat de wereld van een cliënt hierdoor een stukje mooier wordt. Zo kan ik een verschil maken, daar haal ik echt voldoening uit.”

Waar kijk jij de komende tijd naar uit?
“Op dit moment ligt mijn focus op het opdoen van meer kennis over USER zodat ik deze optimaal in kan zetten voor onze klanten. Ik kijk er naar uit om de verschillende klanten te leren kennen en om elkaar digitaal, of het liefst op locatie, weer te kunnen ontmoeten.”

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This