Even voorstellen… Marije ter Avest

26 aug 2021 | USER

“Ik ben Marije ter Avest en sinds 1 juli ben ik consultant GGZ bij Avinty. Tijdens mijn master ‘Public Administration’ aan de Universiteit Twente heb ik de specialisatie ‘Technologie en beleid’ gedaan. De combinatie van zorg en techniek sprak me altijd al enorm aan; daarom heb ik mij tijdens mijn studie voornamelijk gericht op technologische ontwikkelingen in de gezondheidssector. Mijn afstuderen heb ik gewijd aan de implementatie van gezelschapsrobotica in de ouderenzorg.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest als beleidsadviseur in de kinder- en jeugdpsychiatrie en als procescoördinator begeleiding en beschermd wonen bij een VVT-instelling. Tijdens deze functies heb ik veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van administratieve processen. Ik heb in de praktijk gezien hoeveel positieve impact dit kan maken op het dagelijkse werk van de zorgprofessional, maar ook voor de cliënt. Dit heeft me gemotiveerd om te solliciteren bij Avinty.”

Positieve impact maken op het werkveld
“Als consultant GGZ zal ik vooral de klant helpen met vragen omtrent de inrichting van USER. Daarnaast richt ik mij op het primaire zorgproces en de bijbehorende vertaling naar het softwarepakket. Met mijn achtergrond verwacht ik goed vanuit het klantperspectief te kunnen redeneren. Door de vertaalslag te maken naar de klant, en dit te combineren met de mogelijkheden binnen USER hoop ik een positieve impact te kunnen maken op het werkveld. Ik kijk er enorm naar uit om mijn nieuwe collega’s en de klanten beter te leren kennen en mijn kennis en ervaring in te zetten bij Avinty.”

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This