Even voorstellen… Milou Geerdink

9 feb 2022 | USER

Bijdrage leveren in optimalisatie van de zorg

“Na een tijd als fysiotherapeut gewerkt te hebben, groeide mijn interesse in de achtergrond van de zorg. Ik wilde daar graag onderdeel van uitmaken en een bijdrage leveren in de optimalisatie van de zorg in Nederland. Ik ben toen teruggegaan naar de schoolbanken om de master gezondheidswetenschappen te doen.   

Ik heb zowel in mijn werk als fysiotherapeut als tijdens mijn opleidingen ervaren dat de zorgwereld complex is en ieder jaar veranderingen met zich meebrengt. Deze veranderingen zorgen voor de nodige frustraties onder zorgprofessionals, bijvoorbeeld op het gebied van administratieve lasten. Een zorgverlener wil een cliënt of patiënt helpen en behandelen en daar zijn tijd aan besteden en niet teveel tijd kwijt zijn aan administratie.”

Mensen verder helpen

“Tijdens mijn master heb ik gekozen voor de specialisatie Optimization of healthcare processes. Avinty speelt met haar oplossingen in op die procesoptimalisatie en administratieve lastenverlichting. Daarnaast wordt er in co-creatie echt samengewerkt met de klant. Dat spreekt me enorm aan. Ik ben heel blij dat ik na afronding van mijn master bij Avinty kon beginnen als Informatie Analist.

In deze functie zal ik mij verdiepen in meerdere functionaliteiten van het USER EPD. Zo kan ik bijdragen aan oplossingen voor complexe vraagstukken en de doorontwikkeling van modules om zo tot een registratie-arm EPD te komen. Dit zal zich vertalen naar de patiënt, maar ook naar de kwaliteit van zorg die een behandelaar kan leveren. Ik kijk er naar uit om te groeien in mijn functie zodat ik op een waardevolle manier kan bijdragen aan USER voor de klant. Ik wil graag impact op de zorg maken die mensen verder helpt.” 

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This