Even voorstellen… Sanne Wolbers

2 nov 2021 | USER

“Na afronding van mijn studie ben ik begonnen als Interaction designer bij JCC Software. Ik ben vervolgens doorgegroeid naar Product Owner en heb 6,5 jaar met plezier veel ervaring op kunnen doen. Omdat ik graag meer maatschappelijke impact wilde maken ben ik per oktober aan de slag gegaan als Product Owner bij Avinty GGZ. Hier zal ik me bezighouden met Dwang in de zorg, forensische zorg en de plannenmodule.

Het verlenen van zorg moet de focus zijn van de zorgprofessional, deze moet niet te veel worden afgeleid door registratieve en administratieve verplichtingen. Administreren is nu eenmaal iets dat moet gebeuren in de zorg, maar ik ben blij dat ik in mijn rol kan bijdragen aan hoe we dit zo prettig en efficiënt mogelijk kunnen laten gebeuren.”

Co-creatie

“Hoe elke individu vanuit zijn eigen doel andere behoeftes en verwachtingen heeft van software is iets dat mij altijd heeft geboeid. De uitdaging is natuurlijk om software zo vorm te geven dat het bruikbaar is voor iedereen en het de persoon optimaal kan ondersteunen in zijn rol. Het spreekt me daarom erg aan dat we bij Avinty in co-creatie werken. Echt sámen met de klant de software vormgeven, ontwikkelen en blijven vernieuwen. Zo kunnen we relevant blijven en oplossingen ontwikkelen die echt verschil maken.

Ik kijk er naar uit om de klanten te ontmoeten en samen met hen en ons R&D team USER door te ontwikkelen, zodat deze zorgt voor een optimale beleving voor de gebruiker en tegelijkertijd strak aansluit op de wet- en regelgeving.”

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This