Even voorstellen…Teun Dijkers

21 jul 2021 | USER

Terug op het oude nest
“Al van jongs af heb ik veel met computers gewerkt. Tijdens school, verschillende bijbaantjes en later ook bij mijn eerste ‘echte’ werkgevers vond ik het altijd mooi om mensen te helpen met vraagstukken over hun computer en de bijbehorende software. Vanuit die interesse ben ik destijds ook bij Avinty GGZ terecht gekomen. Ik ben toen begonnen als medewerker Helpdesk. Na enige tijd ben ik aan de slag gegaan als consultant, die functie heb ik vijf jaar met veel plezier vervuld. De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik als Functioneel Beheerder Biometrie en Berichtenverkeer gewerkt bij de Justitiële Informatiedienst. En nu ben ik weer terug op het oude nest, het cirkeltje is rond.”

Optimale werkproces ondersteuning
“Om behandelaren, begeleiders, psychologen en psychiaters de optimale ondersteuning te bieden in hun werkprocessen blijft een uitdaging, maar wel een die graag aanga! Ik kan me heel goed voorstellen dat zorgprofessionals een EPD als een noodzakelijk kwaad zien. Ik zou ze juist willen laten inzien dat een EPD echte ondersteuning van je werkproces kan faciliteren. Het geeft ontzettend veel voldoening om vanuit de techniek bij te kunnen dragen aan de verbetering van zorg in Nederland.”

Positieve impact maken
“Ik denk dat ik met mijn nuchtere kijk op zaken een goede bijdrage kan leveren aan het optimaal inrichten van USER. Mijn kennis en ervaring die ik voorheen heb opgedaan kan ik nu weer direct toepassen. Mijn vrouw werkt als bekkenfysiotherapeut. Ik krijg dus regelmatig uit eerste hand de administratieve lasten die men in de zorg ervaart mee. Dat is enorm frustrerend. Dit komt deels door landelijke bepalingen en deels door afspraken met de zorgverzekeraars. In mijn functie kan ik een positieve impact op de administratieve lasten voor de zorgprofessional maken.”

Waar kijk jij de komende tijd naar uit?
“Ondanks het thuiswerken zie ik vooral uit naar de (vernieuwde) kennismaking met klanten. Ik wil graag ervaren wat er speelt om zo samen met onze klanten een oplossing te bieden voor de problemen die ervaren worden.”

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This