GGD Amsterdam over op USER SaaS

22 sep 2020 | USER

Goed nieuws, GGD Amsterdam is succesvol overgestapt op USER SaaS! 

‘Tijdens de afrondende fase van het project konden we snel schakelen met de specialisten van Avinty, dit hebben we als heel prettig ervaren. We zijn blij dat we nu over zijn op SaaS. We zien dat de verwerkingstijd in USER aanzienlijk is gedaald. Dat betekent dat onze behandelaren hun zorg effectiever kunnen verlenen. En we zijn niet meer afhankelijk van onze eigen verouderde hardware. Dit zorgt ook voor meer stabiliteit. Top!’, aldus Sirée Koolen-Wijkstra, Functioneel Applicatiebeheerder. 

?Door gebruik te maken van de Cloud oplossing hoeft de zorginstelling geen eigen investeringen meer te doen in server-hardware en kan de verwerkingscapaciteit gemakkelijk worden op- en afgeschaald.

?Daarnaast zijn ook dure backup/restore en uitwijkfaciliteiten per instelling niet meer nodig. Op deze manier kan de zorginstelling zijn focus houden op het EPD zelf i.p.v. ook de onderliggende infrastructuur te moeten managen.

Eerder dit jaar gingen AmbiqCastle CraigCurium-LUMC, de BasculeShared Ambition, Novadic-Kentron, St. Arq en MET ggz al over naar USER SaaS. Steeds meer instellingen kiezen voor onze Cloud oplossing om zo hun eigen IT-afdeling te ontzorgen. Dit draagt bij aan meer aandacht richting de kwaliteit van de zorg voor de patiënt en cliënt. En dat is waar we het voor doen.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This