Impulse Info Systems wordt Avinty (GGZ)

1 jul 2020 | USER

Impulse Info Systems gaat vanaf 1 juli verder onder de naam Avinty (GGZ). Het succesvolle softwarebedrijf is al meer dan 25 jaar leverancier van het zorginformatiesysteem USER, de applicatie specifiek voor de geestelijke gezondheidszorg. Al eerder dit jaar gingen de softwarebedrijven VIR e-Care Solutions (Revalidatie) en NederCare, (Jeugd- en gehandicaptenzorg) over op de organisatie  Avinty. Later dit jaar zal eHealth leverancier Karify aansluiten.

Avinty, een nieuwe naam met jarenlange ervaring

‘We vormen met Avinty een sterke groep van leveranciers met een jarenlange ervaring in verschillende zorgmarkten. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we echt het verschil maken voor zorgprofessionals, ’ zegt Onno Verstegen, CEO bij Avinty.  ‘De zorg wordt momenteel overspoeld door regelgeving. Hierdoor hebben zorgprofessionals te maken met een toenemende registratielast. Wij willen die druk verlagen met slimme en betrouwbare softwareoplossingen zodat er meer tijd is voor de zorg van patiënten en cliënten want daar gaat het tenslotte om. Met de groep bieden we een totaalaanbod dat grote impact kan maken op het dagelijkse werk van zorgprofessionals. Naast EPD’s en ECD’s heeft Avinty ook sectorbrede oplossingen in huis zoals apps, eHealth en een sterk cliëntportaal. Klanten zullen de voordelen van onze samenwerking ervaren.’

Zorgvernieuwers, net als jij

‘Onze kracht is en blijft onze expertise van de GGZ, ‘ aldus Gerrit Bredewoud, algemeen directeur van Impulse Info Systems. ‘Dat hebben we in ruim 25 jaar opgebouwd. Voor onze klanten blijven we bereikbaar zoals altijd, met dezelfde mensen en contactpersonen. Alleen wel onder een nieuwe naam. Achter de schermen werken we intensief samen met de Avinty collega’s van de Jeugd- en gehandicaptenzorg, Revalidatie en eHealth. Samen slaan we een brug tussen zorg en techniek. Onze gezamenlijke missie is te zorgen voor minder administratieve lasten en meer werkplezier voor de zorgprofessional. ’

Avinty is gevestigd in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht en heeft 235 medewerkers. Het bedrijf ontwikkelt en implementeert elektronische cliënten- en patiënten dossiers, apps, eHealth en een cliëntportaal. De software oplossingen worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This