Novadic-Kentron over naar USER SaaS

12 jun 2020 | USER

Yes, ook Novadic-Kentron is over naar USER Saas!

“De migratie ging extreem goed, grote klasse! De downtime was minimaal, na 2 uur konden de eerste tests worden uitgevoerd en binnen 4 uur was iedereen weer aan het werk in de nieuwe omgeving. Koppelingen waren goed voorbereid, externe factoren goed getest en de regie tijdens de uitrol, pilot en blauwdruk dagen vanuit Impulse was strak. Daardoor liep het gewoon gesmeerd. We mogen terugkijken op een mooi project met een beter resultaat dan we van tevoren hadden bedacht. Daar kunnen we samen trots op zijn.”

“Doordat we de overstap naar USER SaaS hebben gemaakt kunnen we na de zomer over naar de nieuwe user-interface, daar kijken onze eindgebruikers naar uit. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de nieuwe architectuur achter USER. Hiermee kunnen we externe applicaties eenvoudiger invoegen in ons flexibele en modulair opgebouwde EPD-landschap.” , aldus Stefan Gensen (ICT manager Novadic-Kentron) 
 
Eerder dit jaar gingen Ambiq, Castle Craig, Curium, De Bascule, Shared Ambition en MET ggz al over naar USER SaaS.  

Brian Lesker (manager IT Operations bij Impulse Info Systems): “We zien twee redenen waarom GGZ-instellingen kiezen voor de overgang naar USER SaaS: 

  1. De ICT-ambitie van de instelling richt zich meer en meer op het komen tot een SaaS-georiënteerd applicatielandschap, waarin het ontzorgen van de eigen ICT-afdeling een belangrijke rol speelt. Het is logisch dat USER als EPD en meest bedrijfskritische applicatie aan deze eisen voldoet; 
  2. Om te kunnen werken met de nieuwste functionaliteiten in USER, is de meest moderne en veilige ICT-infrastructuur nodig. Hierin wordt voorzien met USER SaaS.” 

Dit draagt bij aan een betere ondersteuning van de werkprocessen van zorgprofessionals en daarmee meer aandacht richting de kwaliteit van de zorg voor de patiënt/cliënt.  

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...

eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.Karify was reeds...

Avinty op Dutch Health Week

Van 18 t/m 21 mei zijn wij aanwezig tijdens de eerste editie van de Dutch Health Week,...

Avinty en Jouw Omgeving slaan handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor...

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...
Share This