VNN is live met USER SaaS !

3 nov 2021 | USER

Afgelopen maand is het USER EPD systeem van VNN overgeheveld naar een SaaS omgeving. 
Na een gedegen voorbereiding en een succesvolle generale test, is het EPD inclusief alle data, de koppelingen met eigen systemen, koppelingen met externe leveranciers en alle testomgevingen succesvol live gebracht.

Eppe Wolfis, Team Manager ICT, VNN: “Een migratie van een informatiesysteem is altijd spannend. Helemaal als het je EPD systeem betreft! De ervaring en goede samenwerking tussen VNN en Avinty zorgden er vanaf het begin voor, dat een ieder overtuigd was van een succesvolle migratie. Met de USER SaaS omgeving is VNN klaar voor de toekomstige ontwikkelingen! ”

Henk Vaanholt (Projectleider bij Avinty GGZ): “We zien twee redenen waarom GGZ-instellingen kiezen voor de overgang naar USER SaaS: 

1.    De ICT-ambitie van de instelling richt zich meer en meer op het komen tot een SaaS-georiënteerd applicatielandschap, waarin het ontzorgen van de eigen ICT-afdeling een belangrijke rol speelt. Het is logisch dat USER als EPD en meest bedrijfskritische applicatie aan deze eisen voldoet; 

2.    Om te kunnen werken met de nieuwste functionaliteiten in USER, is de meest moderne en veilige ICT-infrastructuur nodig. Hierin wordt voorzien met USER SaaS.”  

Dit draagt bij aan een betere ondersteuning van de werkprocessen van zorgprofessionals en daarmee meer aandacht richting de kwaliteit van de zorg voor de patiënt/cliënt.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This