Zeeuwse Gronden kiest voor USER

25 feb 2021 | USER

Zeeuwse Gronden, een GGZ-instelling met een veelvoud aan kleinschalige vestigingen in Zeeland, heeft na een uitvoerige en zorgvuldige afweging, gekozen voor USER van Avinty als haar nieuwe elektronische patiëntendossier (EPD).

Peddy van der Burgt, hoofd financiën bij Zeeuwse Gronden en een belangrijke spil in het selectietraject: “Het is voor ons heel belangrijk om een EPD te hebben dat goed aansluit bij onze visie op de begeleiding en ondersteuning van mensen met een psychiatrische ziekte. Wij streven daarbij naar een zo normaal mogelijk leven, waarbij we in een zo normaal mogelijke woonsituatie, die ondersteuning en begeleiding bieden die nodig is. Het is voor ons dus belangrijk dat ons EPD, hierop maximaal aansluit zodat onze medewerkers optimaal ondersteund worden in de uitvoering van hun werk. Wij denken dat we dit in USER hebben gevonden.”

Vanaf het 2e kwartaal 2021 zal gestart worden met het implementeren en begeleiden van de 250 medewerkers in de overstap naar USER.

Gerrit Bredewoud, directeur Avinty GGZ, is blij met de keuze van Zeeuwse Gronden voor USER: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met onze kennis en deskundigheid van de GGZ kunnen zorgen voor een soepele en zorgvuldige implementatie en wat ons betreft is dit het begin van een langdurig partnership tussen Zeeuwse Gronden en Avinty”.

Zeeuwse Gronden biedt op 14 woonlocaties verspreid in Zeeland, mensen met een psychiatrische ziekte de mogelijkheid om volledig zelfvoorzienend te zijn en tegelijkertijd deel uit te maken van de samenleving, op de manier die bij hen past.

Avinty GGZ is leverancier van een elektronisch patiënten dossier voor GGZ-instellingen. Het is een bewezen oplossing voor de ondersteuning van het werk van GGZ-instellingen, dat voortdurend wordt vernieuwd in samenspraak met onze gebruikers.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

De eindgebruiker altijd in beeld

Binnen Avinty is de eindgebruiker een belangrijk onderdeel van de ontwikkelvisie. Om de...

Nieuw adres Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie

Vanaf vandaag hebben Avinty Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie een nieuw onderkomen. We...

Avinty marktleider GGZ

We beginnen de week met goed nieuws. De nieuwe EPD-inventarisatie in de GGZ-markt van M&I...

Avinty dit jaar niet op Zorg&ICT

Vanwege de grote impact die COVID heeft gehad op de zorg heeft Avinty besloten dit jaar niet deel...

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...
Share This