Zeeuwse Gronden kiest voor USER

25 feb 2021 | USER

Zeeuwse Gronden, een GGZ-instelling met een veelvoud aan kleinschalige vestigingen in Zeeland, heeft na een uitvoerige en zorgvuldige afweging, gekozen voor USER van Avinty als haar nieuwe elektronische patiëntendossier (EPD).

Peddy van der Burgt, hoofd financiën bij Zeeuwse Gronden en een belangrijke spil in het selectietraject: “Het is voor ons heel belangrijk om een EPD te hebben dat goed aansluit bij onze visie op de begeleiding en ondersteuning van mensen met een psychiatrische ziekte. Wij streven daarbij naar een zo normaal mogelijk leven, waarbij we in een zo normaal mogelijke woonsituatie, die ondersteuning en begeleiding bieden die nodig is. Het is voor ons dus belangrijk dat ons EPD, hierop maximaal aansluit zodat onze medewerkers optimaal ondersteund worden in de uitvoering van hun werk. Wij denken dat we dit in USER hebben gevonden.”

Vanaf het 2e kwartaal 2021 zal gestart worden met het implementeren en begeleiden van de 250 medewerkers in de overstap naar USER.

Gerrit Bredewoud, directeur Avinty GGZ, is blij met de keuze van Zeeuwse Gronden voor USER: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met onze kennis en deskundigheid van de GGZ kunnen zorgen voor een soepele en zorgvuldige implementatie en wat ons betreft is dit het begin van een langdurig partnership tussen Zeeuwse Gronden en Avinty”.

Zeeuwse Gronden biedt op 14 woonlocaties verspreid in Zeeland, mensen met een psychiatrische ziekte de mogelijkheid om volledig zelfvoorzienend te zijn en tegelijkertijd deel uit te maken van de samenleving, op de manier die bij hen past.

Avinty GGZ is leverancier van een elektronisch patiënten dossier voor GGZ-instellingen. Het is een bewezen oplossing voor de ondersteuning van het werk van GGZ-instellingen, dat voortdurend wordt vernieuwd in samenspraak met onze gebruikers.

Geestelijke gezondheidszorg

In de Geestelijke Gezondheidszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. USER is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar EPD voor de GGZ dat het hele zorgproces optimaal ondersteunt.
De zorgprofessional kan focussen op 
een optimale weg naar herstel voor de patiënt en cliënt.

Gerelateerde berichten

Avinty breidt uit, welkom Avinty Apps!

Op 2 september jl. hebben we een team van 10 specialisten in mobiele applicaties (apps) aan...

eHealth specialist Karify heet vanaf vandaag Avinty

EHealth specialist Karify gaat vanaf vandaag verder onder de bedrijfsnaam Avinty.Karify was reeds...

Avinty op Dutch Health Week

Van 18 t/m 21 mei zijn wij aanwezig tijdens de eerste editie van de Dutch Health Week,...

Avinty en Jouw Omgeving slaan handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor...

Koppeling ECD Care4 en Karify een feit

Begin juli 2020 is de koppeling tussen het ECD Care4 en het Karify platform voor beveiligde...
Share This