Huiselijk geweld

Welkom

Kadera

Als zorgprofessionals zetten jullie je dagelijks in om kwetsbare mensen te begeleiden en te helpen de regie (terug) te geven over hun leven. Wij, Avinty, zouden jullie daar graag bij helpen. Met onze oplossingen kunnen we het jullie gemakkelijker maken om laagdrempelige, preventieve en ambulante zorg zo efficiënt mogelijk aan te bieden.

Avinty zorgvernieuwers

Even voorstellen..

Wij van Avinty helpen jou de zorg te vernieuwen. Dit willen we doen door het werkplezier van medewerkers te verhogen, de zorgverlener uit te rusten met doeltreffende software en de cliënt regie en controle te bieden. Daarvoor hebben we een schaalbaar, efficiënt en lastenverlagend ecosysteem, dat de tijd voor de cliënt maximaliseert.

We doen dit samen met 280 collega’s en ontzorgen dagelijks bij bijna 350 zorginstellingen tienduizenden zorgprofessionals. Door je cliëntvolgsysteem en digitale omgeving zo in te richten dat deze past bij je werkproces, help je cliënten effectievere hulp te krijgen en de zorgverlener deze zo goed mogelijk aan te bieden. Belangrijke doelen voor ons in lijn met onze missie zijn:

  • Administratie verlichten en verminderen;
  • Tevredenheid van de zorgprofessional vergroten;
  • Slimmer en cliëntgericht werken;
  • Zorg op maat mogelijk maken;
  • Preventieve zorg ondersteunen;
  • Eenvoudig data delen zonder vendor lock-in.

Voor het Sociaal domein hebben wij de ideale zorgoplossing: het ECD CARE4 (cliëntvolgsysteem) in combinatie met het cliëntportaal Jouw Avinty Omgeving.

Gehandicaptenzorg ECD

CARE4 in een notendop

Wat is CARE4?

CARE4 is een elektronisch cliëntendossier (ECD). Het doel van CARE4 is om de zorgprofessional zoveel mogelijk te ontlasten. Dit gebeurt enerzijds door zorgadministratie zoals tijdschrijven en declareren maximaal te automatiseren. Anderzijds worden zorginhoudelijke taken maximaal ondersteund door voorgedefinieerde uitvraagformulieren,  ondersteuningingsplannen en de workflow-engine. Doordat de invoer van gegevens eenmalig plaatsvindt bij de bron, wordt direct op alle relevante plekken in het gehele ECD de data verwerkt en geregistreerd. Zo wordt de zorgverlener maximaal ontzorgd in zijn werkzaamheden. 

 Zodat jij gemakkelijk kunt werken

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Het uitgangspunt van het ECD is dat de zorgverlener zo intuïtief en eenvoudig mogelijk kan werken, in een gebruiksvriendelijke omgeving. Alle standaard taken, zowel administratief als zorginhoudelijk, zijn maximaal geautomatiseerd zodat echt alleen nog nieuwe informatie hoeft te worden vastgelegd. Vanaf je dashboard zijn de belangrijkste berichten en taken direct inzichtelijk, hierover word je proactief geïnformeerd. Zo kan gefaseerde zorg optimaal ondersteund worden.

“CARE4 ondersteunt ons echt in het dagelijks werk dankzij de uitgebreide ondersteuning van onze zorgprocessen. Het is eenvoudig in gebruik en het systeem denkt echt met ons mee”, aldus Marjolein van Haag, algemeen controller bij Kop-Zorg.

Gehandicaptenzorg ECD

samenwerken met je cliënt

E-health, preventie en nazorg

Met het e-health platform Avinty Jouw Omgeving kan de cliënt zelf aan de slag. Hierin worden zowel preventieve zorg als nazorg mogelijkheden geboden. Zo gebruikt SMD Enschede Avinty Jouw Omgeving succesvol in hun integrale zorgaanpak, waardoor o.a. laagdrempelig digitale en preventieve zorg aangeboden kan worden. Onze e-health oplossing geeft jou de handvatten om preventieve zorg en nazorg te bieden aan de cliënt. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken?

Systemen koppelen

Geen vendor lock-in

Omdat onze klanten steeds meer samenwerken, moeten de systemen ook meer en beter met elkaar kunnen samenwerken. Dat geldt voor interne systemen (boekhouding – zoals AFAS), externe sectorale systemen en cliëntsystemen. Door gebruik te maken van Avinty Connect, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern. Op die manier kun je optimaal profiteren van een fundamenteel open ecosysteem waarmee interoperabiliteit vergemakkelijkt wordt. In de video kun je zien hoe ons open ecosysteem in de praktijk kan werken.

Gehandicaptenzorg ECD

Voorbereid op de toekomst

Safety-first

We voldoen aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001. Ook hebben we continu focus op versleuteling van persoonsgegevens binnen het netwerk en de AVG. We beschikken over een compleet informatiebeveiligingsbeleid. Ons security team is iedere dag bezig met relevante wetgeving en het onderhouden van ons complete beleid. Bij ons is het altijd safety-first.

Samen maken we het verschil

Zorgvernieuwers

Elke dag werken we met 280 enthousiaste collega’s aan de vernieuwing en verbetering van de zorg.

locaties

We hebben een kantoor in Oldenzaal, Veenendaal en twee in Utrecht.

behandelaren

Dagelijks vertrouwt een groot aantal behandelaren op onze software. Daar zijn we trots op. 

zorgklanten

Samen met onze klanten ontwikkelen we software die de zorgprofessional optimaal ondersteunt.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Paul of vul het onderstaande formulier in.

Paul van den Berg (sales manager new business)
E-mail: paul.vandenberg@avinty.com
Telefoon: 06-12142726

Laat hieronder je gegevens achter

15 + 6 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.