Help ons de zorg vernieuwen.

Is zorg jouw passie?

Samen met onze klanten werken we elke dag aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorgproces. De kennis en ervaring van de zorgprofessional combineren we met onze expertise van software en de nieuwste technologieën. Zo ontwikkelen we oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Dit doen we met een grote groep enthousiaste collega’s in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Wil jij samen met ons de zorg vernieuwen?
Bekijk hier onze vacatures.

Fullstack Developer

Ben jij een fullstack developer die gaat voor kwaliteit en wil je graag impact maken in de zorg? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je.

Lees meer

Systeembeheerder

Word jij één van onze helden die de IT-omgeving van Avinty beheert? Wil je werken voor een organisatie die maatschappelijke impact maakt? Dan zijn we op zoek naar jou.

Lees meer

Productmanager Zorgsoftware

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving en heb je ervaring als Product Owner of Productmanager van software (bij voorkeur in de zorg)? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

Lees meer

UX Designer

Kruip in de huid van de zorgprofessional en laat de digitale oplossing van Avinty zo goed mogelijk aansluiten bij zijn of haar dagelijkse werk en draag op deze manier jouw steentje bij aan de zorg!

Lees meer

Manager Consultancy

Met jouw managementervaring écht impact maken op de zorg en werken met software waarmee we de zorg vernieuwen. Klinkt mooi toch? Lees snel verder.

Lees meer

Lead Developer Java

Wil jij werken aan software die er echt toe doet? En kun je de verantwoordelijkheid dragen voor de technische keuzes die er binnen een project gemaakt moeten worden? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Koffie?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. De koffie staat klaar.

3 + 9 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.

Onze sportieve prestaties

Als de maatregelen het toelaten zetten we samen met collega’s geregeld sportieve prestaties neer. We doen het vooral voor de fun met elkaar. Dus het maakt niet uit of je geoefend bent of niet. Als je het leuk vindt kun je aan allerlei clinics meedoen die door collega’s worden gegeven.

Ook onze klanten kunnen op ons rekenen als ze een sportieve uitdaging aangaan.