Help ons de zorg vernieuwen.

Is zorg jouw passie?

Samen met onze klanten werken we elke dag aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorgproces. De kennis en ervaring van de zorgprofessional combineren we met onze expertise van software en de nieuwste technologieën. Zo ontwikkelen we oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Dit doen we met een grote groep enthousiaste collega’s in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Wil jij samen met ons de zorg vernieuwen?
Bekijk hier onze vacatures.

Project manager

Het is onze ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen. Zie jij kansen in de markt en heb je ervaring met het managen van complexe software-projecten? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Back-end Developers

Ben jij een Java specialist en wil je echt impact maken op onze maatschappij met de software waar jij aan bouwt? Check dan snel deze vacature!

Lees meer

Python developer

Wil jij meewerken aan de Python / Django backend van ons mooie Jouw Omgeving platform? Kom dan het gezellige Scrum team in Utrecht versterken!

Lees meer

Frontend developer (React)

Wil jij tienduizenden zorgprofessionals helpen om hun werk optimaal uit te kunnen voeren? Zoek je een gezellig team waar je jouw expertise kunt laten zien? Check dan snel deze vacature!

Lees meer

Software Testers

Ben jij een software tester die het een uitdaging vindt om te werken aan het beste Elektronisch Patiënten Dossier voor de GGZ? Heb je oog voor detail, maar ben je ook in staat om naar het grotere geheel te kijken? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Developer at Avinty

Do you want to build future-proof software for healthcare in co-creation with rehabilitation professionals? Do you enjoy sharing your skills with colleagues and taking thema long? Then we want you!

Lees meer

Koffie?

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. De koffie staat klaar.

14 + 15 =

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor dit contactmoment. In ons Privacy Statement vindt u meer informatie.

Onze sportieve prestaties

Als de maatregelen het toelaten zetten we samen met collega’s geregeld sportieve prestaties neer. We doen het vooral voor de fun met elkaar. Dus het maakt niet uit of je geoefend bent of niet. Als je het leuk vindt kun je aan allerlei clinics meedoen die door collega’s worden gegeven.

Ook onze klanten kunnen op ons rekenen als ze een sportieve uitdaging aangaan.