Bouw je eigen toekomst bij Avinty!

Zoek jij een uitdagende stage of afstudeeropdracht bij een werkgever waar je het beste uit jezelf kunt halen? Ben jij daarnaast ambitieus en proactief? Dan zoeken wij jou! Bij Avinty krijg je als student de kans om je verder te ontwikkelen en te laten zien wat jij in huis hebt.

Waarom kies jij voor Avinty?

relatie cliënt en behandelaar

Je maakt impact op de samenleving

Je werkt mee aan software die er echt toe doet. Met onze digitale oplossingen zorgen we ervoor dat zorgverleners meer tijd hebben voor hun patiënten en cliënten. Voor hen maken wij graag het verschil. Jij ook?

Je hebt een fijne balans tussen werk en privé

We vinden het belangrijk dat je in ieder geval 1 dag per week op één van onze vestigingen aanwezig bent, maar verder bepaal je helemaal zelf waar je werkt. Zo kun jij je stage of afstudeeropdracht perfect combineren met je privéleven.

Je ontdekt wat echt bij je past

 

We vinden het belangrijk dat je kunt doen waar je blij van wordt. We begeleiden je graag bij het vinden van een perfecte stage- of afstudeeropdracht.

Je kunt meedoen aan toffe sportactiviteiten

Regelmatig zetten we met elkaar sportieve prestaties neer. Dit doen we vooral voor het plezier, met elkaar. Geoefend of niet dat maakt niets uit. Er worden regelmatig clinics gegeven door onze eigen collega’s. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Op welke afdeling wil jij impact maken?

We kijken graag op basis van jouw interesses, opleidingsniveau en de fase van je opleiding, naar de perfecte stage of afstudeeropdracht. Zo weet je zeker dat je een plek vindt die helemaal bij je past. We hebben op onderstaande afdelingen iedere stageperiode een plaats beschikbaar. Op welke afdeling wil jij impact maken? Kijk hieronder naar de beschikbare plekken.

Staat je ideale stage of afstudeeropdracht er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie! We komen graag met je in contact. Klik hier om naar de open sollicitatie te gaan.

Events

Enschede event

Avinty student walk-in

Op dinsdag 7 maart aanstaande organiseren we een student walk-in in Enschede. Een gezellige ontmoeting voor studenten met onze medewerkers onder het genot van een speciaalbiertje en borrelhap. Meld je hier aan.