Analyse & Design

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeer- of stageplek en wil je aan de slag in ons Analyse & Design-team dat verantwoordelijk is voor de voorbereiding en ondersteuning bij implementatie van nieuwe functionaliteiten in onze applicaties? Wil je tijdens jouw stageperiode of afstudeeronderzoek écht impact maken en de zorg vernieuwen? Lees dan snel verder.

Belangrijke zaken gewoon goed geregeld

  • Een stagevergoeding van € 500 per maand bij een fulltime werkweek.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar. Van te voren kijken we intern goed of we jou de juiste begeleiding kunnen bieden. Afhankelijk van de opdracht word je begeleid door een Productmanager of Productowner.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze stagiaires maken een vliegende start bij Avinty.
  • We regelen een laptop waarmee jij fijn kunt werken.
  • Gratis lekkere versgemalen bonenkoffie en vers fruit.

Het team

Het Analyse & Design team is onderdeel van de afdeling Research & Development. Dit enthousiaste team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning bij implementatie van nieuwe functionaliteiten in onze applicaties. Je vindt hier onze Product Designers en Informatieanalisten die nauw samenwerken met Productmanagers, Productowners en de verschillende Scrum teams.

De Product Designer is verantwoordelijk voor het uitwerken van initiatieven met betrekking tot de gebruikerservaring, van concept tot implementatie. Hij of zij is verantwoordelijk voor het bewaken van de Avinty design systematiek en het testen van mock-ups en prototypes met eindgebruikers. Door goede communicatieve en creatieve vaardigheden is hij of zij in staat requirements te vertalen naar een gebruiksvriendelijke applicatie. De Product Designer werkt hierin samen met de Informatieanalist, Productowner en één of meer ontwikkelteams.

De Informatieanalist is verantwoordelijk voor het specificeren, verifiëren en valideren van functionele requirements en het toetsen van deze op realiseerbaarheid. Door goede communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen is een Informatieanalist in staat de requirements te verzamelen bij de klant en kennis duidelijk over te brengen naar de Productowner en/of het ontwikkelteam. De informatieanalist is de specialist in een bepaald onderwerp en weet het waarom en hoe achter een functionaliteit.

Met deze technieken ga je aan de slag

Het team werkt met de volgende programma’s:

  • Adobe creative suite (Photoshop, Illustrator)
  • Prototyping tools (UXPin, Figma, Sketch)
  • Jira

Wat je meebrengt

  • Je volgt een hbo of wo-studie bijvoorbeeld Human Media Interaction, Human Factors & Engineering Psychology, Technical Computer Science, Creative Technology of een andere relevante studie.
  • Je komt niet alleen voor je studiepunten, je bent leergierig, communicatief vaardig, hebt een onderzoekende houding en daagt jezelf uit.

Klaar om de zorg te vernieuwen?

Gaat het al een beetje bij je kriebelen? Dat is heel mooi. We nodigen je graag uit voor onze Avinty student walk-in in Enschede op dinsdag 7 maart a.s. Waar we onder het genot van een lekker speciaal biertje en een borrelhap elkaar beter kunnen leren kennen. Tijdens deze middag verkennen we of we een mooie afstudeeropdracht voor je kunnen realiseren. Je kunt je via het formulier onderaan de pagina aanmelden!

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons event te komen, maar heb je wel interesse in een afstudeeropdracht? Vul dan alsnog het formulier onderaan de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag over deze vacature? Mail dan naar jobs@avinty.com. Dan helpt Sarah (onze Corporate Recruiter) je graag verder.