Data Driven Solutions

Netflix, chatbots, navigatie, vertaalmachines, een hoop data gedreven oplossingen die we al heel erg vanzelfsprekend vinden. Maar wist je dat data gedreven oplossing óók heel veel waarde toevoegen voor de zorg? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en wil je aan de slag op onze afdeling Data Driven Solutions? Lees dan snel verder.

Belangrijke zaken gewoon goed geregeld

  • Een stagevergoeding van € 500 per maand bij een fulltime werkweek.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar. Van te voren kijken we intern goed of we jou de juiste begeleiding kunnen bieden.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze stagiaires maken een vliegende start bij Avinty.
  • We regelen een laptop waarmee jij fijn kunt werken.
  • Gratis lekkere versgemalen bonenkoffie en vers fruit.

Over het team

Bij Avinty bouwen we aan een ecosysteem van software oplossingen dat bijdraagt aan bewijsbaar betere zorg. De afdeling Data Driven Solutions van Avinty is onderdeel van Research & Development. Het is een multidisciplinair team van 12 mensen dat behandelaren, cliënten/patiënten en de zorginstellingen in Nederland helpt om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van data. Deze data gedreven oplossingen ontwikkelen zij met hoogwaardige technologie op het gebied van Business Intelligence en Data Science/AI.

Business Intelligence (BI)

Betrouwbare data, op het juiste moment, op de juiste plaats.

De BI Specialist is verantwoordelijk voor de realisatie en de implementatie van onze BI producten. Zij houden zich dagelijks bezig met het oplossen van informatievraagstukken door relevante inzichten te ontwikkelen in de vorm van dashboards, data-analyses en rapportages op data uit ons Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en E-health portaal. Ze bewaken de samenhang tussen verschillende elementen van onze oplossingen en zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Data Science

De voorspelbaarheid van zorg vergroten.

Met de door de Data Scientist ontwikkelde machine learning algoritmes ondersteunen we de zorgverleners met zorginhoudelijke beslisondersteuning en alerting, maar bieden we ook niet behandelende professionals met zorglogistieke en financiële prognoses. De mogelijkheden van data worden optimaal benut om de zorg veilig, doelmatig en betaalbaar te houden.

De Data Scientist is verantwoordelijk voor het onderzoeken, ontwikkelen, valideren en onderhouden van data science toepassingen voor uiteenlopende problemen in de gezondheidszorg. Dit doet hij of zij in samenwerking met medische experts die bij onze klanten werkzaam zijn en development teams binnen onze eigen organisatie.

Afhankelijk van de opdracht die je bij ons gaat doen word je begeleid door een BI Specialist of een Data Scientist.

Binnen het team wordt o.a. gewerkt met de volgende technieken:

  • Oracle Analytics datawarehousing, analyse en data visualisatie
  • (PL)SQL, Python, Java
  • Voor DS relevante libraries zoals Scikit Learn, pandas, Matplotlib, Tensorflow en XAI.

Wat je meebrengt

  • Je volgt een relevante wo of hbo studie bijvoorbeeld in de richting van Artificial Intelligence, Analytics, Klinische Informatica of een andere technisch relevante studie.
  • Je komt niet alleen voor je studiepunten, je bent leergierig, communicatief vaardig, hebt een onderzoekende houding en daagt jezelf uit.

Klaar om de zorg te vernieuwen?

Gaat het al een beetje bij je kriebelen? Dat is heel mooi. We nodigen je graag uit voor onze Avinty student walk-in in Enschede op dinsdag 7 maart a.s. Waar we onder het genot van een lekker speciaal biertje en een borrelhap elkaar beter kunnen leren kennen. Tijdens deze middag verkennen we of we een mooie afstudeeropdracht voor je kunnen realiseren. Je kunt je via het formulier onderaan de pagina aanmelden!

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons event te komen, maar heb je wel interesse in een afstudeeropdracht? Vul dan alsnog het formulier onderaan de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag over deze vacature? Mail dan naar jobs@avinty.com. Dan helpt Sarah (onze Corporate Recruiter) je graag verder.