Security

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeer- of stageplek en wil je aan de slag in onze Avinty Security groep, die iedereen binnen de organisatie helpt op het gebied van security, privacy en applicatie kwaliteit. Wil je tijdens jouw stageperiode of afstudeeronderzoek écht een uitdaging aangaan en in korte tijd veel leren over security in een IT organisatie? Lees dan snel verder.

Belangrijke zaken gewoon goed geregeld

  • Een stagevergoeding van € 500 per maand bij een fulltime werkweek.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar. Van te voren kijken we intern goed of we jou de juiste begeleiding kunnen bieden.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze stagiaires maken een vliegende start bij Avinty.
  • We regelen een laptop waarmee jij fijn kunt werken.
  • Gratis lekkere versgemalen bonenkoffie en vers fruit.

Het team

De Avinty Security groep is een team met security specialisten, van ethische hackers tot privacy specialisten. Dit team draagt zorg voor meer bewustwording omtrent security in de organisatie en houdt zich bezig met vraagstukken omtrent privacy en bedrijfscontinuïteit.

De Compliance Officer is binnen Avinty verantwoordelijk voor de naleving van de geldende wet- en regelgeving. In deze functie zie je erop toe dat er gewerkt wordt volgens de door de organisatie zelf opgestelde normen en regels, je bewaakt de integriteit van de organisatie. Je zorgt ervoor dat men zich in de organisatie bewust is van reputatie- en integriteitsrisico’s.

De Privacy Specialist speelt een belangrijke rol op het gebied van bescherming van persoonsgegevens van de door ons ontwikkelde software en belegt ook een adviesrol naar de organisatie als werkgever ten aanzien van de bescherming van persoonsgegevens.

De Ethisch Hacker is iemand met verstand van code, programmeren en system. Hij of zij houdt zich bezig met het testen en verbeteren van de digitale veiligheid van onze organisatie.

We vinden het belangrijk dat je investeert in jezelf en je passie. Waar krijg jij energie van? De IT beveiliging, medewerkers bewuster maken, privacy of bedrijfscontinuïteit? Het is allemaal mogelijk. Aansluitend op jouw interesses maken we een relevante opdracht waar je tijdens jouw stageperiode mee aan de slag kunt. Daarnaast draai je mee in de dagelijkse praktijk van de Avinty Security Groep.

Wat je meebrengt

  • Je volgt een relevante wo of hbo studie bijvoorbeeld Security Management of Integrale Veiligheidskunde. Maar het kan ook zeker een andere studie zijn waarin (data) security een belangrijk thema is.
  • Je komt niet alleen voor je studiepunten, je bent leergierig, communicatief vaardig, hebt een onderzoekende houding en daagt jezelf uit.

Klaar om de zorg te vernieuwen?

Gaat het al een beetje bij je kriebelen? Dat is heel mooi. We nodigen je graag uit voor onze Avinty student walk-in in Enschede op dinsdag 7 maart a.s. Waar we onder het genot van een lekker speciaal biertje en een borrelhap elkaar beter kunnen leren kennen. Tijdens deze middag verkennen we of we een mooie afstudeeropdracht voor je kunnen realiseren. Je kunt je via het formulier onderaan de pagina aanmelden!

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons event te komen, maar heb je wel interesse in een afstudeeropdracht? Vul dan alsnog het formulier onderaan de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag over deze vacature? Mail dan naar jobs@avinty.com. Dan helpt Sarah (onze Corporate Recruiter) je graag verder.