Dit jaar zijn we bewust niet op de
Zorg & ICT beurs.

Onze CEO Onno Verstegen legt hieronder uit waarom.

Het Avinty ecosysteem.

Welkom in onze wereld.

01

CLIËNTPORTAAL

Chris heeft hulp nodig en meldt zich online aan bij een zorginstelling. De aanmelding komt automatisch in zijn voorlopige dossier en Chris krijgt toegang tot zijn cliëntportaal in Karify of Jouw Omgeving. Hier kan Chris direct beginnen aan zijn behandeling.

02

INTELLIGENTE PLANNINGTOOL

Chris kan zelf een afspraak met de zorginstelling plannen. De intelligente planning tool Roosterplatform vindt het perfecte moment voor een afspraak. Roosterplatform plant namelijk geautomatiseerd het behandelprogramma van de cliënt, de agenda van de behandelaar, de beschikbare ruimtes én de middelen. Meer weten over Roosterplaform?

03

CLIËNT APP

Via de beschikbare client app kan Chris beeldbellen of chatten met zijn begeleider Lieke. Ook wijzigt hij hier eenvoudig zijn gegevens wanneer nodig.

04

EPD & ECD

Omdat het cliëntportaal is geïntegreerd met het EPD of ECD ziet Lieke hier automatisch alle gegevens van Chris vanaf zijn online aanmelding. Voor de gehandicaptenzorg en jeugdzorg is dit het CARE4 ECD. In de GGZ is dit het USER EPD en in de revalidatie het REFLEX EPD. 

05

MEDEWERKERS APP

Onderweg naar de afspraak met Chris gebruikt Lieke de medewerker app om te navigeren. Lieke spreekt na het gesprek haar rapportage in en accordeert de tijd van de afspraak met Chris. Deze rapportage komt automatisch in het dossier van Chris.

06

DIGITALE ASSISTENT

De digitale assistent geeft in het EPD of ECD advies over het behandelplan van Chris, waarna Lieke het behandelplan opstelt. Lieke wordt door de digitale assistent geattendeerd op de openstaande administratieve handelingen.

07

EHEALTHMODULES

Ze ziet dat Chris akkoord is met het behandelplan. Lieke zet de Karify of Jouw Omgeving eHealthmodules klaar voor Chris. Chris werkt in het portaal aan de eHealth interventies. Lieke kan dit real time volgen vanuit haar eigen omgeving in het EPD of ECD.

08

BEELDBELLEN 

Het gaat steeds beter met Chris. De automatisch geplande vervolggesprekken vinden via beeldbellen plaats.

09

PORTAAL & PGO

Chris voelt zich weer goed. Hij kan stoppen met de behandeling. Via het cliëntportaal of PGO houdt Chris online toegang tot zijn gegevens.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons ecosysteem?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.