Let’s change Health

Let op, Zorg & ICT is verplaatst naar Juni.
Lees hier meer.

 

Bezoek ons op Zorg & ICT 

Op 16, 17 en 18 juni 2020 zijn wij weer aanwezig op Zorg & ICT, hét startpunt voor digitaal gedreven zorg. Komende editie staat in het teken van het thema ‘Let’s change Health’. 

Onze bewezen en gespecialiseerde EPD, ECD en e-Health oplossingen REFLEX, CARE4, USER en KARIFY dragen bij aan de verbetering en vernieuwing in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en GehandicaptenzorgWij ontwikkelen en implementeren de beste technologie voor de zorg van nu en in de toekomst.

 Samen met ons de zorg vernieuwen?

Benieuwd naar onze oplossingen, geïnteresseerd in een product demo of persoonlijk gesprek?  We ontmoeten je graag bij stand D.076, de koffie staat klaar.

Avinty theatersessie:
“Het Cliëntportaal van de toekomst.”

Datum: woensdag 8 april
Tijd: 13:00-13:30 uur
Locatie: Theater 7 ‘Bedrijfsvoering & IT’

Cliëntportaal in een geïntegreerde wereld: hoe verhoog je de cliënttevredenheid, zorg je voor een warm welkom en maak je de overstap naar invoer aan de bron met zorgdiensten op afstand.

Tijdens deze sessie behandelt Joris Molenaar (directeur Karify) een praktijkcase en word er ingegaan op de visie van Karify op het huidige en toekomstige ICT landschap.

Ga als VIP!

Werkzaam als directie, manager, projectleider, beleidsmaker, of informatiedeskundige? Registreer je dan voor 18 maart via Avinty en wij melden je aan voor het VIP programma!

  • Napraten in de exclusieve VIP-Lounge met sprekers, onder het genot van een hapje en drankje
  • Toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs incl. drankjes voorzien van stroom en gratis wifi zodat u even ongestoord kunt werken
  • De beste plaatsen voor de seminars, tot 10 minuten voor aanvang worden de eerste rijen in de seminarzalen gereserveerd voor VIP’s
  • Toegang tot de netwerkborrel op woensdag 8 april 2019 om 16.30 uur op het terras in hal 1
  • Gratis garderobe op vertoon van uw VIP bevestiging
  • Een speciale VIP-badge

Wanneer je in aanmerking komt voor het VIP programma ontvang je hierover een week voor de Zorg & ICT bericht van de Jaarbeurs.

Wij zijn Avinty.

Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineen geslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions en Karify.
Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren. Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg blijvend te vernieuwen.

Onze EPD, ECD en e-Health oplossingen REFLEX, CARE4, USER en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg.

Want goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en client. Voor hen maken wij graag het verschil.

We horen graag van je

Heb je vragen, wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je een afspraak inplannen op de Zorg & ICT?  
We horen graag van je. 

Volg Avinty op Social Media