Wij zijn Avinty.

Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineen geslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions en Karify.
Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren. Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg blijvend te vernieuwen.

Onze EPD, ECD en e-Health oplossingen REFLEX, CARE4, USER en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg.

Want goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en client. Voor hen maken wij graag het verschil.

Ontmoet ons op de
Zorg en ICT

Samen met ons de zorg vernieuwen, benieuwd naar wat onze oplossingen voor je kunnen betekenen, of wil je kennismaken met onze groep? We ontmoeten je graag op de beurs, de koffie staat klaar.

Onze missie

De beste zorg voor iedereen.

Samen met zorginstellingen ontwikkelen we slimme en ondersteunende software voor de zorg. Daar zijn we trots op. Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd.  Hierdoor kan de zorgprofessional excelleren. Want iedere patiënt en cliënt verdient de beste zorg. Daar doen we het voor.

Onze visie

Samen de zorg vernieuwen.

Samen werken we aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorg proces.
We ontwikkelen oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Met passie werken met en voor onze klanten, zodat tijd echt naar de zorg van de cliënt en patiënt gaat. Dat is onze drive. We blenden de kennis en ervaring van de zorgprofessional met onze expertise van de nieuwste technologieën. Dat zit in ons DNA. Alleen zo zijn we in staat de meest ultieme zorginformatiesystemen te ontwikkelen en te implementeren. Daardoor leveren onze klanten bewijsbaar betere zorg. Wij zijn zorgvernieuwers, net als jij.

We horen graag van je

Heb je vragen, wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je een afspraak inplannen op de Zorg & ICT?  
We horen graag van je. 

Volg Avinty op Social Media

Share This